[#1] Doman - jak skonfigurować na 100%
Jak skonfigurować winuae żeby przy uruchamianiu Domana gra załadowała 100% efektów? Trochę kombinowałem z cpu, fpu i ramem, ale wciąż mam tylko 90% efektów. Ciekaw jestem czym jest to brakujące 10%?
1
[#2] Re: Doman - jak skonfigurować na 100%

@Gżegżółka, post #1

Pewnie instalacja na Hdd
[#3] Re: Doman - jak skonfigurować na 100%

@Gżegżółka, post #1

Efekty w Domanie? Ludzie z World Software zawsze mieli specyficzne poczucie humoru. szeroki uśmiech
1
[#4] Re: Doman - jak skonfigurować na 100%

@Gżegżółka, post #1

Mi się wydaje, że na gołej A1200 gdy odpalałem z HDD pisało mi właśnie 100% efektów.
[#5] Re: Doman - jak skonfigurować na 100%

@Gżegżółka, post #1

"Kiedy płaczesz on to widzi" :D
6
[#6] Re: Doman - jak skonfigurować na 100%

@Jield, post #4

Mi się wydaje, że na gołej A1200 gdy odpalałem z HDD pisało mi właśnie 100% efektów.

THIS! Jak się cieszę, że w końcu postanowiłem tutaj zajrzeć... Już drugi dzień (noc) nad tym siedzę i mało co nie dostałem szału. Próbowałem dosłownie wszystkiego tworząc totalnie debilne konfigi, które w realu nie miałyby prawa działać. Mocno po fakcie, ale potwierdzam: brakujące 10% daje właśnie instalacja na twardzielu. Serdeczne dzięki wszystkim!

"Kiedy płaczesz on to widzi" :D

Widział i pewnie umierał ze śmiechu nad tymi moimi próżnymi zapędami. Ale już wkrótce pogadamy sobie inaczej... To pewne jak w banku - na 100%, ha ha ha!

Ostatnia aktualizacja: 17.02.2025 05:43:12 przez cpt. Misumaru Tenchi
4
[#7] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Doman - jak skonfigurować na 100%
[#8] Re: Doman - jak skonfigurować na 100%

@Gżegżółka, post #1

A widać jakąś różnicę?
Zawsze mi się wydawało, że ktoś sobie jaja robił.
[#9] Re: Doman - jak skonfigurować na 100%

@Daclaw, post #8

No wlasnie, co konkretnie daje to 10% efektow ? jakies dodatkowe sample czy moze efekty na ekranie ?
[#10] Re: Doman - jak skonfigurować na 100%

@selur, post #9

Te 10% to brak "żonglerki" dyskietkami po zainstalowaniu gry na hd. Przy 2mb można było wybrać muzykę dodatkowo podczas gry i to było 90% "efektów"
[#11] Re: Doman - jak skonfigurować na 100%

@deejayremix, post #10

no to troche taka sciema, bo efekt to sie kojarzy z grafika albo muzyka a nie z szybkoscia ladowania danych.
[#12] Re: Doman - jak skonfigurować na 100%

@selur, post #11

takie czasy Pamiętam jak to rozkminiałem w latach 90 na cd32 z sx1 8mb fastu i ciągle 90% "efektów" w końcu (jeszcze zanim kupiłem hd) zainstalowałem grę do ramu i ujrzałem magiczne "100% efektów"
hehe

Ostatnia aktualizacja: 17.02.2025 23:05:51 przez deejayremix
1
[#13] Re: Doman - jak skonfigurować na 100%

@deejayremix, post #12

te 10% to efekt zaskoczenia
2
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem