[#31] Re: winuae i problem z superfrog

@Norbert, post #30

Ciężko będzie to po angielsku sklecić. Będę uruchamiać ponownie cały program i tyle. Dzisiaj zdarzyło mi się że włączyłem emulator, załadowałem ustawienia i gra nie odpaliła za pierwszym razem. Wyłączyłem emulator, załączyłem, wczytałem ustawienia i już działała. Coś nie zawsze zatrybi mi i tyle.
[#32] Re: winuae i problem z superfrog

@tukinem, post #31

Dlaczego ciężko?
Piszesz po polsku , tłumaczysz za pomocą google translator i tą informację zostawiasz na końcu maila.
[#33] Re: winuae i problem z superfrog

@tukinem, post #16

To nie jest błąd, taka jest po prostu idea działania WinUAE. Mnie to nie przeszkadza aż tak bardzo. Nie lepiej zmienić nawyki i nie używać restartu? Albo uruchom emulator z parametrem -f config.uae wtedy nawet po restarcie będzie pamiętać ustawienia, oczywiście tylko z wybranej konfiguracji.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem