[#31] Re: Pomocy przy ppc

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #30

A gdzie pisze tobie, że nr flashki to 46.5?
U mnie w BlizzPPC.notes pisze 45.35, a zewnetrzną bibliotekę PowerUP ppc.library mam 46.31 162,700kB & 0.49 ppcdiss.library 61,820kB, BlizzPPC040Update moje ma 354,612kB.

[#32] Re: Pomocy przy ppc

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #31

Nigdzie w zadnym miejscu nie napisalem ze jestem doswiadczonym komputerowcem pod moim nazwiskiem .... programow pod ppc jak np. BlizzPPc.notes narazie nie mam bo mialem Apollo..Nie wiem jak to jest z bibliotekami rezydentnymi uruchomie versionWB i jest tam jak byk napisane ze mam biblioteke 040 nr: 46.5 fimy Phase{nie nr:flasha}chociaz na dysku w libs mam inna i oczywiscie version mowi tak samo>>>>> tak samo ppc 46.25.>>>>w ktoryms miejscu pod moim nazwiskiem pisalem o Ramie powiedzieli ze mam dobze
[#33] Re: Pomocy przy ppc

@kukulski jan, post #32

kukulski jan napisał(a):

> np. BlizzPPc.notes narazie nie mam bo mialem

OKi to .notes to takie readme jest w archiwum flashki, jeśli masz w boot-menu BPPC coś takiego jak PCI options to masz nową flashkę, w zasadzie to karta powinna działać normalnie na każdej flashce.
A osoba od której ją kupiłeś masz kontakt, co mówi?
[#34] Re: Pomocy przy ppc

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #33

Popatrzylem do readme nie znam angielskiego bylo 44.30 >w boot-menu karty nie mam cos takiego jak PCI>>>>Karte kupilem na allegro razem z Bvision nie drogo od kogos kto nie mial nigdy amigi mialem z nim dosc przezyc... Ale ta karta juz normalnie chodzila na amidze u znajomego sam widzialem...! u mnie nie chce ..> jestem z tym znajomym umowiony na czwartek on ma Flasha to mi przefleszuje. >ale czy amiga ruszy to nie wiem
[#35] Re: Pomocy przy ppc

@kukulski jan, post #34

Sprawdz czy zadziala na jego zasilaczu.
[#36] Re: Pomocy przy ppc

@Radoslaw, post #35

Dobry pomysl z tym zasilaczem. Ja bym jeszcze podlaczyl koncowke z zasilacza (to ta, do ktorej podlacza se stacje dyskow) do plyty glownej (tam gdzie standardowo jest zasilana stacja dyskow), poniewaz i tak po podlaczeniu BVision bedzie to wymagane. U mnie bez tego Amiga wogole nie ruszyla.
Oczywiscie nie mozna pomylic stron, poniewaz "pojdzie" z kompa dym.
[#37] Re: Pomocy przy ppc

@Andrzej Drozd, post #36

Ze sprawdzeniem zasilacza dobry pomysł - mi też się podoba.
Czy aby nie masz wpiętej w tego Blizzarda BVision?
[#38] Re: Pomocy przy ppc

@kukulski jan, post #1

Radosc karta chula >>wybite zostaly ( gadziny) i jak reka ddjal > przekonalem sie do programu antyvirusowego ze trzeba go uzywac
>mam nadzieje ze nauka nie pujdzie w las<
>>>>Dzieki wam Pozdrawiam<<<<
[#39] Re: Pomocy przy ppc

@kukulski jan, post #38

przekonalem sie do programu antyvirusowego ze trzeba go uzywac

To dyskietke tez miales zarazona? Czy byl to WB2.0-2.1? (Setpatch z takiego WB nie dziala na BlizzPPC, a przynajmniej u mnie sie wiesza).
[#40] Re: Pomocy przy ppc

@Andrzej Drozd, post #39

prawdopodobnie byla zararzona padla nie sprawdze to byl Wb 2.1
[#41] Re: Pomocy przy ppc

@kukulski jan, post #40

Wiesz co, weż sobie przygotuj na przyszłość niezarażoną i koniecznie zabezpieczoną dyskietkę systemową. Wrzuć też tam VirusX i HDToolBox.
[#42] Re: Pomocy przy ppc

@wali7, post #41

tak teraz zrobie > dla ciekawosci dadam ze ten "pieronski gad " zjadlby mi za jakis czas cala Amige tak sie rozpanoszyl ..kat>C:prawie caly oprocz Np. LOADWB i kilku innych Mam zrobiony dopiero SYSTEM a jeszcze 2 partycje
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem