A ja mam 2 Amigi, jedną w domu do zajęć ogólnych, a drugą używam w firmie-sklepie do księgowości i faktur, a naewt Elbox tego nie robi na Ami i kupując Cocolino czekałem na fakture ok. 25 min.
Swoją drogą przydałby się nowszy ale równie uniwersalny program do obsługi firmy niż FIRMA.javascript:emoticon('') Golem nie nadaje się do polskiej rzeczywistości javascript:emoticon('') (sztywne stawki VAT, brak statystyki)
Golem jest chyba OpenSource... wiec sobie możesz dostosować do swoich
potrzeb. Same faktury to wystawiał X-Soft swego czasu na Amidze -
używali do tego TurboCalca
Nie każdy musi być programistąjavascript:emoticon('') , Golem ma wiele innych wad,
np niepoprawnie działa na podkręconych prockach a ja mam podkręcone obajavascript:emoticon('')
A to cocolino to jest cos warte ? bo ja kupilem mroocheck-a i lezy na strychu poniewaz jakakolwiek myche qpilem to niedzialala mi z mroczkiem tylko mycha co wykradlem braciszkowi z firmy,taka stara, mi dzialala :P
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.