[#31] Re: o mnie

@morf, post #28

Uff. Juz kiedys było coś takiego:). Jak chcesz to Ci mogę trupa strony (jak wygrzebe) przesłać. W mojej wiosce jest nas 3 jeszcze, wiec nie jest aż tak źle, ale nie sądze coby się z tego dało ŚGUAIP zrobic;)
[#32] Re: o mnie

@MinisterQ, post #30

Az mi odebralo mowe .
[#33] Re: o mnie

@Dariusz Tolsdorf, post #1

Witam
jak wszyscy to wszyscy :D

Kiedys było wielu amigowców ze Szczecina, ja jestem również z tego miasta i ciekaw jestem czy jest ktoś stąd? Jeśli tak czemu by się nie poznać :>

Mój adres email - apaullo@op.pl

Podzrawiam wszystkich amigowców :)

[#34] Re: o mnie

@jezyk, post #20

Moze nie Legionowo, ale dosc blisko - Warszawa Ochota. Pozdrawiam.
[#35] Re: o mnie

@Seeker, post #7

Seeker to ciut kolo mie

[#36] Re: o mnie

@apaullo, post #33

Ta ja dziadzio troche starszy jestem z Połczyna Zdroju jak ktos bedzie w poblizu to zapraszam na Kawe . Podaje wskazowke jak do mnie zawitac
zajmuje sie czyms takim ze panstwo mnie za młodu Lustrowalo i potem po roku dostałem kartke papieru i posrod wielu literek było napisane SP1NV . korcze a moze by latem jakies spotkanko w drodze na wakacje zorganizowac.
[#37] Re: o mnie

@Dziadziomiecio, post #36

ja mieszkam obok jastrowia a studiuje w koszalinie wiec trafilbym do Ciebie jadac lekko okrezna droga;)
[#38] Re: o mnie

@quaint, post #37

O lol ale mi sie udalo rozmowe rozkrecic z miastami a moze by tak jakas majoweczke zrobic lub cos tego rodzaju np. na jaszowcu
pobyt jest tani i bylo by o czym gadac mozna by zorganizowac np. jakies demoparty gowka nie od parady co?? czekam na propozycje przeciez to piec dni no prawie. Pozdrawiam polske.

[#39] Re: o mnie

Spoko by bylo -taki maly zjazd (mozna by bylo sie softem wymienic - poogladac demk'a o i popi.... eee pogadac)

[#40] Re: o mnie

@morf, post #39

Siemanko wszystkim ja jestem z 3miasta dokładnie Gdyni. Ciekawe czy ktoś jeszcze w tym mieście posiada AMI, kiedyś było nas tu wielu a teraz .....?
Jak się tak wszyscy przedstawiają to ja też a co. Mam na imie Andrzej moja pierwsza Amiga to była 500 z rozszeżeniem pamięci typu slow. Potem kupiłem 1200 z twardzielkiem i do tej pory się z nią nie mogę rozstać, wręcz przeciwnie przez te wszystkie lata moja AMI się trochę rozrosła w tej chwili ma nowe ubranko z Elboxu, mediatora, Voodoo, Sound Blastera, Tuner TV, Sieciówkę, 2x HDD ( jeden 2,1GB drugi 40 GB ), 2x CD, oraz to co tygrysy lubią najbardziej to 060 jako serduszko z 64 MB ramu . No i to chyba wszystko jeśli chodzi o mnie i moją AMI, mogę jeszcz tylko dodać że mam 32 lata i tak długo ja bdzie mnie stać to będę miał moją Amigę.

Ciekawe ile jeszcze osób z trójmiasta używa Amig. Pozdrawiam
[#41] Re: o mnie

@spiryt, post #12

Jam jest z gór moich piknych!!!! Amigowców paru u nas było, jak jest teraz to nie wiem. Kumple mieli radiowy internet na amigach. Może jest tu ktoś z Rabki Zdrój?? Pierwszy komp to była 600 z twardym. potem 1200 z twardym i kartą Apollo 1200. Teraz jest to ostatni zestaw tylko że w obudowie z takimi świecącymi cyferkami 180. 040/040
[#42] Re: o mnie

@Denver, post #5

[#43] Re: o mnie

@ENDriu, post #40

obiło mi sie o oczy kiedyś, ze w Trojmiescie tak z rok, czy dwa lata temu bylo jakieś duze amigowe spotkanie przy piwku, nawet kdzies na necie zdjecia byly wtedy.

A to dla wszystkich.
PAUBase
Kogo nie ma niech sie zapisze.
Kto jest, niech zaktualizuje swoje dane, jak
zapomniał.
[#44] Re: o mnie

Ale sić porobiło widze ,że mój post stał sić prawie hitem forum. Probponuje aby zalożyć na forum nowy dział w stylu "o mnie" :)
Pozdrawiam Darek
[#45] Re: o mnie

To by bylo dobre :) Moze dzial "Spotkania" - albo cosik :D

[#46] Re: o mnie

@morf, post #45

No przydal by sie dzial spotkania
W mode kros myslal o majowce cccccccooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zeby cos takiego zorganizowac picie demoscena i przyjaciolka and kon ze skrzydlami moze jakies posty na ten temat co??

[#47] Re: o mnie

@Dariusz Tolsdorf, post #44

Hmm, dzial "o mnie"? To bedzie zupelnie jak jakis kacik matrymonialny
[#48] Re: o mnie

Zakladam nowy temat :)

[#49] Re: o mnie

@Dariusz Tolsdorf, post #44

Nowy dział "O mnie" jest niepotrzebny. Wystarczy, żeby każdy amigowiec tylko wpisał się do bazy PAUBase, podając rzetelnie swoje dane.

[#50] Re: o mnie

@MróweK, post #6

witam

ciekaw jestem czy jest ktoś z Chełmie w "autonmicznym królestwie zachodniej Ukrainy" :) oprócz mnie i Taurusa( pozdrawiam) kto posiada Amige????

jesli tak to niech da znak:)
[#51] Re: o mnie

Ale sie rozkrecilo :) To moze Łask, albo Łodz chociaz?

[#52] Re: o mnie

@Sir_Lucas, post #50

Jeśli w wymienianych przez ciebie osobach nie padło imię określające
Rena (vel Jozek) ro dolicz jego, no chyba że się jakoś ostatnio
pozbył...

[#53] Re: o mnie

@vi-bee, post #51

Co Łódź?

[#54] Re: o mnie

@Kaczus, post #53

Tak na wszelki wypadek warto wiedziec, ze jest jakis Amigowiec w poblizu:)
A znasz moze w Lodzi jakies sklepy zwiazane z Amiga, poza Ami-Pro (ktore sie powoli wycofuje) i efunzine?

[#55] Re: o mnie

@vi-bee, post #54

Teraz chyba nie ma nic takiego... Bo wiekszosc rzeczy to używane, więc
ciężko gdzieindziej kupić... Natomiast w Łodzi ogólnie jest dość dużo
amigowców... Fakt, na spotkania przychodzi 2-6 osob, aczkolwiek jak są
zapowiadane wizyty kogoś z kim chcieliby się spotkać (np developerze
MOSa) to i 20 osób przybyło...

[#56] Re: o mnie

@Kaczus, post #55

A, jest jeszcze Matt (chyba).

[#57] Re: o mnie

@Kaczus, post #52

Od pana Józefa mam mnóstwo sprzętu, dobrego słowa i wiele cennych uwag. :D. To fantastyczny człowiek!!! :D

Kupiłem od niego jego elboxa rozebranego w drobny mak ale po złożeniu to już jest niczego sobie.
[#58] Re: o mnie

@Denver, post #5

Ja jestem z Siemianowic Śląskich (jak wiesz to o rzut beretem od Katowic :). Chętnie bym wpadł na jakieś spotkanie dla Amigowców w Katowicach ;) lub coś w tym stylu.

Pozdrawiam

[#59] Re: o mnie

@Seeker, post #7

a Jest ktoś z Bytomia ?? :D

[#60] Re: o mnie

@djhacker, post #59

Ja jestem z ok. 16km od Bytomia...
... mowia Ci cos Tarnowskie Gory?? :D

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem