[#91] Re: o mnie

@Arbuz, post #90

Ja mieszkam w Rydułtowach niedaleko Rybnika.

[#92] Re: o mnie

@Andrzej Drozd, post #85

No tak masz rację

mic

[#93] Re: o mnie

@Ziolo, post #89

teraz to mam 29
a pamiętasz może maxsofta?
mieszka na winiarach
to z nim jezdzilem na party
[#94] Re: o mnie

@Shredder, post #93

Dziś oglądałem prezentacje MAXsofta :P

BTW, sorry za odkop :D

[#95] Re: o mnie

@Denver, post #5

Mikołów się kłania.
Ciekawe, czy jest jeszcze ktoś z tego pięknego miasta?

P.s. Mikołów od lat 4, poprzednio Poznań, od urodzenia...oj dawno to błyo! :D

Ostatnia modyfikacja: 24.01.2009 23:42:54
[#96] Re: o mnie

@plexa, post #95

Czasem przjeżdżam przez Mikołów.

Sam mieszkam pod Krakowem.

[#97] Re: o mnie

@Hubez, post #96

Nie cierpisz ze względu na wilgoć? ;)

[#98] Re: o mnie

@MinisterQ, post #97

nie rozumie :/

[#99] Re: o mnie

@Hubez, post #98

Pod Krakowem to pewnie jakieś lochy, albo podziemia? ;)

[#100] Re: o mnie

@Hubez, post #94

z Maxem to mialem kiedys kontakcik super wiadomo bylismy w jednej grupce DARK TEAM :) a teraz kazdy poszedl w swoja strone kiedys w gnieźnie sporo osob bawilo sie amisia( franc,maxsoft,ethni,maniac,pyras,banan,svix,kwapa,kiała i jeszcze kilku) teraz pzostalo 2-3 :( reszta albo przesiadla sie na grzyby,konsole :(

[#101] Re: o mnie

@MinisterQ, post #99

Lochy, podziemia i groty pod Krakowem są osuszone. Smok Wawelski od 100 lat ma grypę i kicha, kaszle. No a przy tym zieje ogniem po tych wszystkich ścianach. No i teraz jest zero wilgoci. ;)

[#102] Re: o mnie

@francdt, post #100

francdt:

Ci co się przesiedli na konsole muszą spędzać przy nich czas niezwykle twórczo. ;) Ja bym powiedział, że po prostu dokupili konsole, bo trudno nią zastąpić jakikolwiek komputer. No chyba, że Amiga była dla nich tylko konsolą do gier. Wtedy ok. :)

[#103] Re: o mnie

@francdt, post #100

Kiedy maxsoft zrobił swój ostatni amigowy moduł ? ;)

[#104] Re: o mnie

@strim, post #103

Chyba z czasach wczesnego polskiego dicso-polo. Wtedy gdy w Polsacie zaczynało robić karierę DiscoRelax. :) W wielu utworach widać inspirację. :)

[#105] Re: o mnie

@Dziadziomiecio, post #36

To zajmujesz sić Tym co ja tyle że już za czasów nowego ustroju dostałem papierek który zawierał SQ9HYQ ;)

[#106] Re: o mnie

@MrT, post #61

Krzysiek zobacz http://www.paubase.ppa.pl/showuser.php?id=371 oprócz Nas mieszkających od siebie o przysłowiowy rzut beretem jest jeszcze jeden który jest z Bielska

[#107] Re: o mnie

@strim, post #103

strim maxsoft ostatni skonczony modul lata 2001 ale zaczetych mam full bardziej inspirowal sie rave dance niz disco polo pewnie nie slyszales jego wiekszosci utworow te ktore podchodza pod disco polo to tak dla zwaly ktora wtedy mielismy z disco relax i wykonawcow tam robiacych kariere :)

[#108] Re: o mnie

@francdt, post #100

A ja mam pytanie do prezentacji MaxSofta.

Skąd wziął te wywiady z Amigowcami w TV ? Jest to gdzieś na youtube ?

[#109] Re: o mnie

@Dariusz Tolsdorf, post #1

czesc

Jestem Wojtek z Czestochowy i mam 12 lat.
[#110] Re: o mnie

@Dariusz Tolsdorf, post #1

No to ja z Lublina. Ktoś jeszcze oprócz rzookola z miasta studentów? (ogólnie Lubelskiego)
Amigowców (Amigant kojarzy mi się raczej z nekromantą :s) z Chełma z CHALu 2 chyba jest. Na allegro widziałem kilka aukcji z Lublina, ale to osby które raczej się pozbywały sprzętu...

[#111] Re: o mnie

@jezyk, post #20

Z legionowa może i nie ale z Wawki jak najbardziej :)

[#112] Re: o mnie

@jezyk, post #20

siemka.jestem z wawki.Jesli znjdziesz chec i czas mozna sie styknac :)

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem