[#31] Re: 100% na procesorze przy ata3.driver - Re: PPC-F-SCSI a dysk WDE4360

@pekdar, post #21

pekdar napisał(a):

Problem w
> tym ze mam nagrywarke IDE i dysk 40GB na ktorym mam mnustwo
> softu ktory jest mi potrzebny.
>

Errata: mnóstwo

[#32] Re: 100% na procesorze przy ata3.driver - Re: PPC-F-SCSI a dysk WDE4360

@pekdar, post #26

pekdar napisał(a):

Wtedy przeżucć IDE i FastATA.
>
>

Errata: przerzucę

[#33] Re: PPC-F-SCSI a dysk WDE4360

@Kitech, post #28

> Darek jest takie ciekawe zdanie w manualu do "flaszki":

Czytalem i mam dobrze. Wlasnie tak jak pisze.
Poza tym problem juz nie aktualny wszystkie rozwiazane :)

>A Ty właśnie z "mini" przelatujesz na "50", potem przelatujesz na "68", potem taśma "68", a na niej twardziel na "68" i przelot na "50" do CDRoma (generalnie ilość przelotek jest imponująca).

slyne z nietypowych rozwiazan. Jak to moj sasiada Linuxowiec powiada.. "..Darek z Ciebie bylby dobry betatester... ilosc nie wykrytych bledow oscylowala by w granicach 1..." ;)

> Może te spostrzeżenia Ci coś pomogą.

Mistrzu Kitech, obecnie zalatwiam dysk wielkosci 36GB 68pin UW160. Mysle ze to podepne i tryknie. No ale to sie okaze. :D

[#34] Re: 100% na procesorze przy ata3.driver - Re: PPC-F-SCSI a dysk WDE4360

@spiryt, post #32

> Errata: przerzucć

Mialem na mysli -porzuce- no ale tak to jest jak sie pracuje zbyt duzo i nie spi po nocach tyle ile powinno.

[#35] Re: 100% na procesorze przy ata3.driver - Re: PPC-F-SCSI a dysk WDE4360

@spiryt, post #31

> Errata: mnóstwo

Ty tak zawrze? Cy ten typ tak mo? A moze nuda?

[#36] Re: 100% na procesorze przy ata3.driver - Re: PPC-F-SCSI a dysk WDE4360

@pekdar, post #35

pekdar napisał(a):

> > Errata: mnóstwo
>
> Ty tak zawrze? Cy ten typ tak mo? A moze nuda?
>
>

W tym przypadku to było trochę z nudy.
Ale jest faktem, że trochę mnie denerwują takie podstawowe błędy. O ile to są błędy, a nie przekonanie, że tak się pisze. Na szczęście w porównaniu z różnymi forumami na PC czy też chatami, to portal PPA wygląda bardzo dobrze.

[#37] Re: PPC-F-SCSI a dysk WDE4360

@pekdar, post #33

"...obecnie zalatwiam dysk wielkosci 36GB 68pin UW160..."

A będzie miał opcję terminacji (nie każdy twardziel takową posiada)? A zdaje się, że u Ciebie to podstawa. :)

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem