[#31] Re: MAGAZYN AMIGA online

@mailman, post #30

Wtedy starałem się o zgody dotyczące tylko strony u mnie.

http://leszczamiga.ppa.pl/ma/zgody.html

Niestety potem w innym okresie nastąpiła anulacja ze strony Lupusa :(

Ostatnia aktualizacja: 01.11.2011 19:28:00 przez LeszczAmiga
[#32] Re: MAGAZYN AMIGA online

@LeszczAmiga, post #26

Na facebooku Magazynu Amiga są też zeskanowane artykuły , nie wiem jednak kto jest autorem tej strony
[#33] Re: MAGAZYN AMIGA online

@madman15, post #7

Wszystkie Magazyny Amiga są własnością pana Marka Pampucha. Odkupił on wszelkie prawa do MA od Lupusa.

Benedykt Dziubałtowski
[#34] Re: MAGAZYN AMIGA online

@Benedykt Dziubałtowski, post #33

Wiem, że stary temat. Skoro Pan Pampuch ma do nich prawa, to może planuje je wydać np. w formie PDF lub innej odpłatnej, ale w dobrej jakości ?
Coś w tym temacie było słychać, czy zamierza je zabrać ze sobą do ....
Sam się zastanawiam czy sobie nie zeskanować i obrobić, ale w lepszej jakości niż słynne djvu,
oczywiście na swój użytek.
Ale to trochę pracy, a jeżeli Pan Marek ma wersje elektroniczną to miałoby to sens, z tego co widzę to chyba już wszyscy przekonali się do sprzedaży wersji elektronicznej swoich czasopism ?
[#35] Re: MAGAZYN AMIGA online

@Newhousik, post #34

Witam.
Więc jak jest poruszony temat Magazynu Amiga to czy ma ktoś z was papierowy numer 9/99?
Pozdrawiam.
[#36] Re: MAGAZYN AMIGA online

@ted, post #35

był na kliszach, a klisze zaginęły :)
[#37] Re: MAGAZYN AMIGA online

@Newhousik, post #36

Czy ktoś wie jaka czcionka jest użyta:
- na okładce w napisie "Miesięcznik fanów komputera Amiga".
- w artykułach.
Mam problem z rozpoznaniem online?
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem