kategoria: A4000
[#31] Re: A4000D Skynet odswiezanie

@RadoslawF, post #30

gorzyga to sie dogadalismy OKOK
tylko czemu staruski psu z 92 roku co prawda zbudowany jak czolg w porownaniu z dzisiejszymi niby drogimi markowymi zabawkami , takiego problemu nie sprawia?:) po wymianie wszystkich kondziow elektrolitycznych skynet doslownie zachowuje sie jak by mial nowe zycie przed soba na nastepne 20 latek wystarczylo wymienic 13 kondziow
[#32] Re: A4000D Skynet odswiezanie

@Blendor, post #31

Czary Panie, czary :)
[#33] Re: A2000 PSM-2000 odswiezanie

@Blendor, post #1

Czy ktoś wymieniał cały zestaw kondensatorów w zasilaczu do A2000. Phihong PSM-2000 ?
[#34] Re: A2000 PSM-2000 odswiezanie

@Dark_luke, post #33

Ja kiedyś wymieniałem ale nie pamiętam jaki to był model:(
[#35] Re: A2000 PSM-2000 odswiezanie

@Skiba, post #34

Mój jakoś dziwnie pracuje podłączyłem dysk napięcia niby ok. Ale dysk nie chce zatrybić.
[#36] Re: A2000 PSM-2000 odswiezanie

@Dark_luke, post #35

dyski są bardzo wrażliwe na napięcia.

BTW. Jak napięcia przy obciążeniu???
[#37] Re: A2000 PSM-2000 odswiezanie

@tom256, post #36

Właśnie skacze od 11,7V do 12,2V. Przy podłączonym samym dysku.
Zamówiłem już kondensatory wymienię i zobaczymy.
[#38] Re: A2000 PSM-2000 odswiezanie

@Dark_luke, post #37

Słuchajcie w moim przypadku wymiana wszystkich kondensatorów oprócz tych mkt nie wpłynęło prawie wogóle na zmianę tego co na wyjściu.

Czy te mkt maja znaczacy wpływ na parametry napięć ?
[#39] Re: A4000D Skynet odswiezanie

@Blendor, post #1

Podpinam się pod temat ponieważ nie potrafię odczytać parametrów tego najmniejszego kondensatorka
ktoś może wie jaki to jest kondziołek ?
[#40] Re: A4000D Skynet odswiezanie

@QUAD, post #39

pm
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem