Mam gdzieś instrukcję w domu, ale będę tam dopiero za 2 tygodnie. Pamiętam tylko, iż po dogłębnym studiowaniu stwierdziłem, że nie należy ich w ogóle ruszać! A może R-Tea pamięta? :D
Hmm! Dwa (z groszkiem) takie scandoublery, to telewizor LCD 17" z wyjściem SVGA, co już chyba rozwiązuje wszystkie problemy pt.: "PAL i VGA w jednym spali domku". :)
A może by tak zrobić listę osób, które chcą kupić zewnętrzny scandoubler + ff i przedstawić Elboxowi pod rozwagę. Mogliby wyprodukować trochę towaru, na który jest zapotrzebowanie - oczywiście po normalnej cenie ok. 200 zł.
OK, to jest nas już dwóch. Następni chętni niech się dopisują, zawsze można przecież wysłać taką propozycję do Elboxu. Może się uda spełnić nasze marzenia :)
nie wiem czy to normalne że przy pracy z PAL INTERALACE scandoubler działa OK ale jak załącze inną rozdzielczość z INTERALACE to nie przełącza sić na FF
:(
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.