[#15]
Re: CTorrent i suportowane tracki oraz AmiGIFT
@Solo Kazuki,
post #13
Wystawiłem włsśnie ten AmigiFT. Ale najpierw parę uwag.
Po pierwsze: są to NIEOFICJALNE wersje. Tak więc nie daję głowy za to, że nic nie "zepsują" (szczegórnie wersja 2.0) - używasz ich na własne ryzyko
po drugie: pamiętaj, że autorem jest kto inny niż ja i ma on pełne prawa do tego programu (mimo iż jest to freeware). Pozatym... jak coś nie działa, to nie "wypadaj przed szereg" i nie zdawaj raportu o błędach z wersji 2.0b, bo jej oficjalnie nie ma.
po trzecie: Wersja 1.1.3 działa, ale ma kilka pomniejszych błędów. Jest także coś źle ustawione, i po ściągnięciu każdego pliku informuje o jakimś błędzie. Jak ktoś rozgryzie, co trzeba włączyć/wyłączyć żeby program się "nie pluł", niech da mi znać. Dodatkowo standardowo mam GUI z 1.1.2, bo to z wersji 1.1.3 jest w wersji "debug", i trochë bardziej obciâűa procka.
po czwarte: wersja 2.0b mi nie dziaîa, wiëc sië mnie nie pytaj "jak skonfigurowaę űeby dziaîaîo"
I na koniec: przypominam że przed uruchomieniem wersji 1.x trzeba przestawić zegar na 2004 rok. Po uruchomieniu (czasami trzeba 2-3 razy, bo nie zawsze daemon "załapie") można zmienić z powrotem na 2005 i ściągnięte pliki będą miały już właściwą datę.
jeżeli przeczytałeś powyższe możesz ściągnąć archiwum
http://members.lycos.co.uk/kazuki/AmigiFT/
a jeżeli nie przeczytałeś, to nie wiesz w co się pakujesz.
Ostatnia modyfikacja: 24.11.05 03:21