kategoria: A500
[#31] Re: Problem z grafiką a500

@avionik, post #30

Przepraszam za post pod postem. Nie zdążyłem edytować :(

@Mallron
Kość CIA (A) w mojej ami ma wycięte trzy nóżki przy samym układzie. Nie znam powodów i przyczyn - ta akcja pewnie miała miejsce za niemca :) Po zamianie pojawia się łapka z dyskietką i hxc nie rusza.

Ostatnia aktualizacja: 03.06.2013 23:06:16 przez avionik
[#32] Re: Problem z grafiką a500

@avionik, post #31

Zamieniłeś je miejscami czy włożyłeś inny CIA
Tu masz tabelki z opisem za jaki sygnał odpowiada CIA (A i B). Więc jeśli zamieniłeś je miejscami, to możesz zobaczyć jakich sygnałów nie przetwarza Twój "zgermanizowany" CIA.
[#33] Re: Problem z grafiką a500

@glichtanski, post #32

Zamieniłem tylko miejscami. Nie mam zapasu.
Bardzo dziękuję, za fajnie skonstruowane zadanie domowe! Przestudiuję to dokładnie i dam znać.
[#34] Re: Problem z grafiką a500

@avionik, post #33

Proste to było :) Niestety nie ma opcji dolutować nic do nóżki 13 CIA A, żeby po włożeniu do CIA B ruszyć hxc. Rozpuszczam wici za dawcą organów do dalszej zabawy.

Ostatnia aktualizacja: 04.06.2013 22:59:44 przez avionik
[#35] Re: Problem z grafiką a500

@avionik, post #34

Opcja jest, ale wymaga precyzyjnych narzędzi i trochę cierpliwości.
[#36] Re: Problem z grafiką a500

@jarob, post #35

Z wielką radością informuję, że problem raczej został rozwiązany. Kolejno wymieniałem kości z dawcy. Po siedmiu układach w "łatwych" podstawkach już prawie zrezygnowałem. Na deser poszedł FAT AGNUS i bingo! Lotus ostry jak brzytwa.

Nie wracałem do starych kości zatem nie mogę wykluczyć, że tylko Agnus był walnięty. Zanim posprzątam warsztat pobawię się jeszcze kostkami i jak będą jakieś ciekawe obserwacje w kwestii problemu zawartego w wątku to dam znać.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem