@amigafan,
post #44
a tym samym chciano się pozbyć jednego z ostatnich pozytywnie nastawionych do AOS4 użtykowników PPA
A tam marudzisz. Ja tez jestem zwolennikiem AOS4. Od samego poczatku. Roznica miedzy nami jest chyba tylko taka, ze ja nie jestem przeciwnikiem MOSa.
mają się pojawić jeszcze 3 płyty główne pod AOS4 i to właśnie do pojawienia się tego sprzętu została odroczona premiera systemu.
Baju Baj i teraz wchodzi kolyszacy klimat z czolowki bardzo dobrej, czeskiej kreskowki "Żwirek i Muchomorek" :)
A pozniej to pewnie zobaczymy Sharka i Dragona :P
Moim zdaniem nie ma co myśleć w tej chwili o zakupie PEG-MOS
Dlaczego? Jezeli komus nie pasi pecet, a ClasicPPC jest zdecydowanie zawolny do pewnych celow, to dlaczego nie? Solo Kazuki zaplaci tylko za sprzet. Jak mu sie nie spodoba MOS, a niedoczeka sie na AOS4, to sprzeda. Napewno znajda sie chetni.
Nawet z pobieżnych obserwacji widać, że użytkownicy AOS4 są ludźmi zadowolonymi ze swojego systemu, robiącymi na nim coś konstruktywnego
Tak, a ja sie sie wkurzam, zazdroszcze i czekam... czekam... i zaczekam, a jak juz sie doczekam, to jeszcze poczekam :P
natomiast pewna część użytkowników MOSa (ci najgłośniejsi na forum) przypominają zgożknialców, którzy mają pretensję do całego świata
Dostali po palce, spadli z wysokiej drabiny, to teraz... ;)
że wybrali niewłaściwe rozwiązanie
O tym powinien zdecydowac ktos z obiektywnego punktu widzenia. :)