kategoria: A500
[#31] Re: dsub23, joystick

@11111olo, post #28

Ja, to byłem Ja:).
[#32] Re: dsub23, joystick

@avionik, post #30

Nie zrozum tego źle ale pisanie że psuje rynek jest nie na miejscu.
45 zł za kabel który się robi powiedzmy 20-30 minut to trochę przegięcie.
Cena urosła do tak absurdalnej ceny przez pewne manipulacje i mamienie że taka musi być a to po prostu bujda.
Rynek ustala ceny a jeśli oferuję taki sam (a może i lepszy jakościowo) towar w "normalnej" cenie to od razu psuje rynek! Przecież to nie jest cena dumpingowa! Jak bym za 5 zł sprzedawał to faktycznie bym "psuł rynek".

Może o innych kabelkach. Do c64 na allegro ktoś puścił kable po 10 zł - w tej cenie zostaje mu ma pół piwa (jak nie mniej) chyba że robi z najgorszej jakości kabli itd.

Co do Prodinu - byłem na początku tego roku i nic nie miał więc pewnie kupowałeś dawno temu i też cały zapas
[#33] Re: dsub23, joystick

@11111olo, post #32

Co mnie obchodzą jakieś kable?
Może ktoś (tak jak ja) miał ochotę użyć je w innym celu?

O nic nie chodzi ale sposób wypowiedzi i niezmierna radość z tego co zrobił czyli też samo zachowanie - to jest powód niesmaku...a co dalej z tym będzie robione to mam to gdzieś.

Po prostu brzydkie zachowanie
[#34] Re: dsub23, joystick

@BomberMAX, post #33

To jaki problem - kup w innym sklepie i zrób z nimi co chcesz :D

Nikt ale to nikt nie zabroni kupna mi czy Tobie. Chcę zrobić z tego kable i sprzedać w dobrej cenie.
Jak to nie fair wg Ciebie (i innych) to nic na to nie poradzę. Dla sklepu to bez różnicy kto kupuje bo moje pieniądze są takie same jak i Twoje.
Są gorsze rzeczy z którymi muszę żyć jak choć wiek emerytalny 67l.
[#35] Re: dsub23, joystick

@11111olo, post #34

Panowie, dajcie już spokój.
[#36] Re: dsub23, joystick

@11111olo, post #34

Ile było tych wtyczek? Bo zrobiła się zadyma o parę sztuk, bez sensu..
[#37] Re: dsub23, joystick

@11111olo, post #32

W połowie kwietnia kupiłem w prodinie wtyczki. Olo! kurcze wyczuj proszę poczucie humoru. Nie tylko moje. Łacha drę z gościa co zrobił z Ciebie psuja na rynku kabli do c64 na ppa albo gdzieś z linku z ppa... Wszyscy z zacięciem i tak znajdą wtyczkę w cenie <10 pln i skombinują kabel do 20 pln. A tym bez zacięcia to z nieba spadasz, bo robisz to za 30 pln. Co tu jest nie na miejscu??? Moje szydersrwo skierowane jest na samozwańczego prokuratora, a nie na Ciebie. No proszę! Czy to takie skomplikowane?

Bardziej mnie ciekawi jak rozwinie się źródło info o pozostałych sklepach. Czy padnie nazwa gdzie db23 to nie retrospeckja???
[#38] Re: dsub23, joystick

@avionik, post #37

Mam poczucie humoru ale nie znam Cię ani innych na tyle aby wyczuć kiedy i kto co ma na myśli.

Jak ktoś chce mieć parę zł taniej kabel niech sam lutuje, a jak ktoś nie potrafi może kupić w rozsądnej cenie.
link
[#39] Re: dsub23, joystick

@11111olo, post #38

No i po bólu, tak jak mówiłem. Dla mnie niepotrzebny, ale dla innego Kowalskiego, co wziął by lutownice do ręki i zanim by coś sklecił to by ją spalił to 30zł jak za darmo. Nie wiem ile na czysto Olo wychodzi, ale tak jak pisałem wcześniej mnie taka forma zarobku by nie interesowała.
Róbta co chceta, kupujta albo lutujta sami OK

Ostatnia aktualizacja: 11.11.2013 11:13:39 przez Esio
[#40] Re: dsub23, joystick

@Esio, post #39

PRODIN

Ostatnia aktualizacja: 11.11.2013 14:28:22 przez TUPCOM
[#41] Re: dsub23, joystick

@TUPCOM, post #40

Byłem w tym sklepie jeszcze w zimie na początku tego roku i nie było tych wtyczek.
Ten gość co tam sprzedaje to ma po prostu bajzel bo jak sprawdzał w kompie to niby coś powinno być w jakiejś tam szufladce - niestety nie było ani męskich ani żeńskich.

Straciłem tylko złotówkę na parking. W sąsiadującym ZURT też nie mieli.

Chcesz to jutro zadzwoń i zapytaj i napisz co Ci powiedział.

link

Z drugiej strony jest parking, tam gdzie stoi zielony autobus.
[#42] Re: dsub23, joystick

@11111olo, post #41

Panowie, zrobię małe ot. Gdzie dostać kwadratowe wtyki zasilające do amigi? Google pokazały mi fajny sklep w australii i drugi w usa. Można to dostać gdzieś w Polsce?
[#43] Re: dsub23, joystick

@gegu, post #42

Kiedyś szukałem te wtyczki i znalazłem nowe ale gdzieś na drugim końcu świata - tak jak piszesz - ale w raczej rozsądnych cenach.

Tu raczej jak by większa ilość ludzi się skrzyknęła to może by się opłacało to ściągać.
[#44] Re: dsub23, joystick

@11111olo, post #43

11111olo - przestań już brnąc bo wkurzasz lwa a lew to ja
żyjesz jak pijawka a kosa trafi kiedyś na kamień

mam nadzieje że zrozumiałeś metafory
[#45] Re: dsub23, joystick

@11111olo, post #43

Z miejsca bym wziął z 5 - ale nie w cenie 4 erło za sztukę, tylko za znaczniej mniej :)
[#46] Re: dsub23, joystick

@rakahun, post #44

A spieprzaj dziadu

mam nadzieje że zrozumiałeś metaforę
[#47] Re: dsub23, joystick

@11111olo, post #8

Haha, czyli jednak ludzie ze sceny C64, którzy mi opowiadali o Tobie mieli całkowitą rację. Alleluja!
wymiotuje
[#48] Re: dsub23, joystick

@11111olo, post #46

A spieprzaj dziadu

No niestety, ale teraz to chyba ban się należy..
[#49] Re: dsub23, joystick

@Tom3k, post #48

Niech mnie banują mam to w d***!

Nie dam się obrażać przez nikogo nawet kosztem bana.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem