@Deftronic/..., post #747
@waldiamiga, post #753
@Deftronic/..., post #755
@FeRu, post #756
@Canga, post #724
@pgru2, post #758
@Canga, post #757
@FeRu, post #760
Panowie u niektórych to widać ładnie rozwinięte Patologiczne zbieractwo
Osobiście nigdy bym nie trzymałtakiej ilosci gratów z chęci samego posiadania....Jedynie sprzęt z którym miałem styczność w przeszłości mi wystarczy
...chcę sobie zrobić wystawę ze starego sprzetu do gier oraz samych gier także jeśli ktoś ma stare komputery jak: Atari ST wszystkie modele,ZX Spectrum,Commodore 64 czy 128 czy inne, oraz stare konsole do gier zwłąszcza SNES, SEGA Mega Drive,MEGA CD,SEGA Saturn,SEGA MASTER SYSTEM,NES/Famicom (oryginalne) lub oryginalny* PEGASUS(*pegasus był pierwszą polską podróbką famicoma),Nintendo64,Play Station One/PSX,Sega Dreamcast,Atari 2800 lub polski klon Rambo,Atari Jaguar,NeoGeo,Philips CD-I, 3DO,TurboGrafx16,PC-Engine
....to trzeba troszke pokombinować..
@Canga, post #761
@FeRu, post #762
Początkowo owszem miałem plany by zrobić sobie wystawę ale stwierdziłem że nie chcę się zmienić w Psa Ogrodnika (znalazło by się tu też kilku takich) który trzyma graty tylko po to by je mieć i w ogóle z nich nie korzystać lub komuś sprzedać...
Po pierwsze użyłem w wypowiedzi emotke (:D)- :D to raczej wskazuje bardziej na prześmiewczy charakter wypowiedzi. Jako formę żartu to raczej ;) lub
@Tom Rain, post #767
@sordan, post #776