ok, może nie cały pokój, ale uporządkowane szuflady w amiszafce. Ponad 3 godziny zajęło mi ułożenie tego wszystkiego

(na niebiesko zamazane dane wrażliwe).
1. szuflada nr 1, w której są różne rzeczy do lutowania itp.:
2. szuflada nr 2 - najbardziej amigowa szuflada.

Tu są same amigowe rzeczy, poza pudłem po lewej, w którym jest koszulka "wskrzesiłem Secret Service" i chyba jakieś gazetki (w pudle po prawej są pudełka z flopkami):
3. szuflada nr 3 - dużo gazetek, 3 amigowe mousepady, SS-owa podstawka pod SS-owy kufel, dwie spinki prezentowe z zamówienia płytki LukHasha i jedna od Niny, zestaw STM32Fcośtamcośtam z różnymi kabelkami i bajerami, któren se dostałem po praktykach w Pentagonie, parę płytek audio, kabelki HDMI, dwie obudowy A500, manual do rozszerzenia Elbox 2MB:
4. ostatnia szuflada - zarombisty majkrofołn, mysza, karta CF, takie coś od żarówki, jeszcze jeden kolorkowy kabelek i krówki z zestawu z BotLand, jakieś hasło z majkrosoftu, zaciskarka RJ45, Turrican box na C64, dłuuuuugi kabelek USB do majkrofołna, ekran A500, parę kopert, kolejny stos gazetek różnorakich, dwie książki (jedna z serii o Jacku Reacherze, druga jakieś Stare Wiarusy) i jedna chyba kompletna Amiga 500, choć jej nie widać (z białą pokrywą, która jest beznadziejna - z tymi piłeczkami, trójkątami i sześcianami, jak, kurła, do jakiegoś cyrku):
(na górze dwa kubeczki z kamieniem na dnie, bo nie chce mi się myć czajnika, miernik, płyn do okularów, różne pierdółki, karteczka od pani dentystki

(a pod karteczką zalecenia dla pacjenta po zabiegu chirurgii stomatologicznej) (no dobra - ta karteczka to akurat nie od niej, tylko z datą chyba na wyrwanie ósemki).
poza tym jeszcze jedna Amiga 500 w pudełku i kilka amirzeczy w drugiej szafce, ale to może kiedy indziej.
Ostatnia aktualizacja: 08.04.2020 02:48:34 przez snajper