kategoria: A600
[#31] Re: Rozbudowa Amigi 600

@Tom3k, post #30

jak byś przejrzał dział Giełda, to bys znalazł ogłoszenie o sprzedazy Furii
[#32] Re: Rozbudowa Amigi 600

@bacus10, post #31

Znalazłem, ale podobno jest już sprzedana. Innych opcji zakupu nie widzę, więc chyba zostaje ACA.

Ostatnia aktualizacja: 16.11.2013 14:33:35 przez Tom3k
[#33] Re: Rozbudowa Amigi 600

@Tom3k, post #32

A co z Wampirem Majsty? Według tego co pisali ludzie
to chyba najlepsze rozwiązanie i też w cenie 90 juro.
[#34] Re: Rozbudowa Amigi 600

@Tom3k, post #30

[#35] Re: Rozbudowa Amigi 600

@TUPCOM, post #34

W takim razie spróbuję :)
[#36] Re: Rozbudowa Amigi 600

@Tom3k, post #35

A nie ciekawi nikogo, ze ludzie masowo sprzedaja swiezo nabyte karty? Bo moze powinno... gwizdanie
[#37] Re: Rozbudowa Amigi 600

@F7sus4, post #36

Dlaczego ludzie masowo sprzedają świeżo nabyte karty?
[#38] Re: Rozbudowa Amigi 600

@waldiamiga, post #37

Ale kto sprzedaje masowo? Ja widziałem kilka pojedynczych ofert, to chyba normalne.. Np. Arti pisał na forum, że na ACA620 nie działa mu emulator Maka i dlatego. Sugerujesz, że te karty źle działają?

Ostatnia aktualizacja: 16.11.2013 21:19:34 przez Tom3k
[#39] Re: Rozbudowa Amigi 600

@Radek_Cz, post #33

chyba też wybrałbym Vampire, jeden z wsadów pokazywał wynik 15 mips, a majsta twierdzi, że to nie jest jeszcze jego ostatnie słowo :)
[#40] Re: Rozbudowa Amigi 600

@Radek_Cz, post #33

chyba też wybrałbym Vampire, jeden z wsadów pokazywał wynik 15 mips, a majsta twierdzi, że to nie jest jeszcze jego ostatnie słowo :)
[#41] Re: Rozbudowa Amigi 600

@charliefrown, post #40

Poczekamy - zobaczymy
Póki co czekam w kolejce na Furie :)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem