[#1] Monitor LCD do A3000
Witam. :)

Ponieważ nie każdy monitor LCD akceptuje sygnał z flicker fixera A3000, pragnę zapytać bardziej doświadczonych o ich doświadczenia.

Moje wymagania: nie więcej, niż 17", 4:3, kremowa obudowa. Wbudowane głośniki mile widziane, aczkolwiek nie jest to warunek konieczny.

Czy ktoś może polecić jakiś konkretny model?

Pozdrawiam. :)
[#2] Re: Monitor LCD do A3000

@Daclaw, post #1

EIZO L767 - poczytaj TU

Tyle, że to akurat jest 19".

Ostatnia aktualizacja: 01.12.2013 00:34:53 przez alt_
[#3] Re: Monitor LCD do A3000

@Daclaw, post #1

Ja przy swojej A3000 używałem Belinea 101715 (17") a teraz podmieniłem go na Philips Brillance 150p2 (15" z A4K) - głównie dlatego, że w A4K używam rozdziałki 1280x1024 ;)
Oba monitory dobrze się spisują z amigowym FF, no i mają wbudowane głośniki - tutaj Philips ma wbudowany "wzmacniacz" ;)

tu je masz

Pozdrawiam
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem