[#1] Total Amiga PL - dzieki!!
Gazetka wreszcie dotarła do mnie dzisiaj:) Dziekuje wszystkim osobom które przyczyniły się do powstania wersji polskiej. I powiem szczerze, jestem bardzo mile zaskoczony samym wyglądem gazety - mimo że czarno biała to całość wygląda bardzo, że tak powiem, porządnie:) I do tego ta śmiesznie niska cena! Dzieki i oby tak dalej!

ps. Można wiedziec ile osób do tej pory zamówiło TA PL?

[#2] Re: Total Amiga PL - dzieki!!

@luk, post #1

No ja miałem zamówić ale mnie sasquatch uprzedził i zamówił 2 sztuki - dla niego i dla mnie.
To już będą 3.

Podaj dalej.
[#3] Re: Total Amiga PL - dzieki!!

@luk, post #1

Conajmniej 4 :)
Właśnie czytam gazetę w tym momencie. Szczerze mówiąc gdy ją wyjąłem z koperty wypadła mi szczęka i trochę czasu zajęło mi jej znalezienie na dywanie. Dotychczas mowa była tylko jak to amatorsko wyszło, żeby się nie spodziewać, itd. To kreowało w mojej wyobraźni zupełnie inny obraz tego numeru TA PL. Okazało się to zwykłą skromnośią autorów/składaczy. Naprawdę miło zobaczyć "Polski Portal Amigowy" w stopce w polskim wydaniu dobrej gazety. :)
Panowie! Kawał dobrej roboty!
Dziękuję i gratuluję!
[#4] Re: Total Amiga PL - dzieki!!

@luk, post #1

No ja dostalem dzis... i mam zszyty trzema zszywkami!!! :))

[#5] Re: Total Amiga PL - dzieki!!

@Kaczus, post #4

TA PL rulez thx thx

[#6] Re: Total Amiga PL - dzieki!!

@luk, post #1

Dołączam się do podziękowań i życzę (także sobie :) kolejnych równie udanych numerów!
[#7] Re: Total Amiga PL - dzieki!!

@FOrest, post #6

...ze wstępniakami

[#8] Re: Total Amiga PL - dzieki!!

@Kaczus, post #4

Mój też dotarł dzisiaj.
[#9] Re: Total Amiga PL - dzieki!!

@wali7, post #8

To ja się pochwlę że też zamówiłem. Ale jeszcze nie dotarł
[#10] Re: Total Amiga PL - dzieki!!

@luk, post #1

Też dostałem. Dzięki.

[#11] Re: Total Amiga PL - dzieki!!

@luk, post #1

Ja. Kase wplacilem w srode, to pewnie jutro albo w srode przyjdzie :P

Ostatnia modyfikacja: 27.03.06 23:56
[#12] Re: Total Amiga PL - dzieki!!

@Andrzej Drozd, post #11

Ja wyslalem w poprzedni poniedzialek i tez jeszcze czekam...

[#13] Re: Total Amiga PL - dzieki!!

@vi-bee, post #12

może jak dzisiaj wrócę z pracy to już TA PL będzie już w skrzynce?
[#14] Re: Total Amiga PL - dzieki!!

@luk, post #1

Ja też już poczytałem :)

WIELKIE PODZIEKOWANIA osobom wypisanym w stopce redakcyjnej, szacuneczek. :)
Oby tak dalej.

[#15] Re: Total Amiga PL - dzieki!!

@R-Tea, post #13

Dziękuje Jestem mile zaskoczony treścią Spodziewałem się kolorowej okładki :)

Bardzo brakowało w Polsce papierowego pisma. Zainspirowało mnie do nowych działań na rzecz Amigi.

A Dave Fischer niech nie rozbija się kajakiem tylko usiądzie przy IBrowse ;)
[#16] Re: Total Amiga PL - dzieki!!

@Andrzej Drozd, post #11

No! Chwalic sie dalej! :P

Sciemniac o wirtulanych sytaucjach, laskach i samochodach, to kazdy potrafii...a tu tak slabeuszowato. No! Co jest z Wami? :P
[#17] Re: Total Amiga PL - dzieki!!

@luk, post #1

Ja dostałem wczoraj. Noooo fajne toto jest. Bardzo sympatycznie się czyta. Zarówno treść jak i forma są na poziomie. Podoba mi się. Jak kiedyś okładka będzie grubsza to będzie już całkiem fajjjjnie. Gratulacje!
[#18] Re: Total Amiga PL - dzieki!!

@MDW, post #17

Oszczędzajmy lasy :)

[#19] Re: Total Amiga PL - dzieki!!

@TomK, post #9

To sobie sam odpowiem. Wczoraj dotarła :D
Ogólne wrażenia pozytywne, dzięki wszytskim odpowiedzialnym za popełnienie tego numeru.
A kiedy numer 23 ?
Ale okładka mogłaby być chociaż twardzsa nie wspominając o kolorze. Spokojnie dałbym zeta więcej.
[#20] Re: Total Amiga PL - dzieki!!

@Prince, post #18

No, no... dzisiaj Sasi mi podrzucił rano w samochodzie. Nie ma nic przyjemniejszego niż dobra lektura w pracy ;)
Właśnie kombinuję jak przedłużyć żywotność okładki - i chyba wpadlem na pomysła... ale najpierw sobie poczytam ;)
[#21] Re: Total Amiga PL - dzieki!!

@Prince, post #18

Oszczędzajmy lasy

Tak - Wielki Apel Do Palaczy.

Czy wiecie ile papieru trzeba zuzyc na jedna paczke papierosow? Tak nie moze byc. Olac juz wasze pluca i ogolna zaśniedziałość organizmu :P

Nie PAL! ;) - Kup Total Amiga
[#22] Re: Total Amiga PL - dzieki!!

@Prince, post #18

Idiotyczne haslo, o ktorym juz nie jeden lesnik sie wypowiadal... Zle jest barbarzynskie wycinanie drzew z lasu, rozsadne jest nawet wskazane i nie robienie tego powoduje wlasnie problemy w lesie... W socjalizmie wymyslono te hasla, bo wtedy wlasnie prowadzono barbarzynska wycinke...

[#23] Re: Total Amiga PL - dzieki!!

@Kaczus, post #22

Przyroda sama się reguluje, człowiek jej tylko w tym przeszkadza.
A TA nadal nie mam...
[#24] Re: Total Amiga PL - dzieki!!

@Sylwester, post #23

Ja juz dostałem TA, czeka na mnie w domu,
Już nie moge sie doczekac kolejnego numeru.

[#25] Re: Total Amiga PL - dzieki!!

@TomK, post #19

A kiedy numer 23?

Tłumaczenie numeru 23 rozpoczęliśmy w poniedziałek. Skład będzie trwał krócej niż przy 22 to było. Nie chcę rzucać terminami, ale liczę, że w kwietniu do druku pójdzie. Nie wiem co prawda co będzie potem, bo angielski numer 24 zapowiedziany jest na czerwiec.

[#26] Re: Total Amiga PL - dzieki!!

@Pawel Kobylarz, post #24

Ja dostałem w poniedziałek, ale jestem poza domem od kilku dni i nie mogę przeczytać. :(
[#27] Re: Total Amiga PL - dzieki!!

@luk, post #1

Właśnie przed chwilą listonosz przyniósł mi zamówioną gazetkę. Zabieram się do czytania.
[#28] Re: Total Amiga PL - dzieki!!

@Kitech, post #26

heh ja jestem poza domem do 13 kwietania wiec dopiero wtedy go przeczytam, narazie czyta go sobie tata.

[#29] Re: Total Amiga PL - dzieki!!

@Prince, post #18

Prince napisał(a):

> Oszczędzajmy lasy :)

już od dawna papieru nie robi się tylko i wyłącznie z drewna,
a z celulozy i też z piany morskiej, taki papier ma nawet zalety.

[#30] Re: Total Amiga PL - dzieki!!

@luk, post #1

ja jeszcze nie dostalem :( ale jestem taki podekscytowany bede mial amigowa gazetke po polsku w rekach pierwszy raz od ostatniego numeru nieodzalowanego amiga magazyn to juz dobre kilka lat co to byly za czasy ach
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem