@11111olo,
post #43
Odpowiedziałem na propozycję Endera, który wciąż marzy o nowoczesnej amidze, przeprojektowanych płytach głównych z obsługą nowoczesnych urządzeń i rozszerzeniach opartych o 68060, nie jest to możliwe w grupie niezbyt zamożnych hobbystów (czyli 95% z nas), którzy na Amigę poświęcają tylko tyle czas ile mają go wolnego.
Sam Jens Shoenfel, który ma sporo kasy omija przedsięwzięcia takie jakie proponuje Ender, bo trzeba wyłożyć kasę, a chętnych może być za mało, jeśli
Ty masz tyle kasy to jest ok, ale w innym przypadku jest to BUJANIE W OBŁOKACH.
Sądząc po Twojej odpowiedzi, to jesteś w stanie się podjąć propozycji Endera jeśli będą środki, więc niech ktoś zorganizuje zbiórkę pieniędzy i do dzieła!
Pytałem Ciebie o tajniki i nie potrafiłeś udzielić odpowiedzi więc sam ich nie pojąłeś co świadczy że jesteś na podobnym etapie poznawania amigi co ja.
Tego nie zaprzeczam, ale to chyba nie znaczy, że na podstawie tego nie idzie ocenić czy projekt jest realny do wykonania w istniejących realiach czy jest poza zasięgiem przeciętnego hobbysty.
Poza tym, co to zmienia, że nie za dużo wiem w twoim przypadku, czy gdybym wiedział, to wtedy bym mógł powiedzieć, że to bujanie w obłokach (będzie kasa, to projekt zejdzie na ziemię)? A może jak napisałem, że poznajesz tajniki amigi, to potraktowałeś to jak obelgę?
Ostatnia aktualizacja: 22.02.2014 14:39:57 przez sanjyuubi