@_arti,
post #32
Co do 68060, to jeszcze parę lat temu wyprodukowali jakąś serię, ale z tego co wiem, nigdzie już nie można kupić pełnej 68060 (chyba że używka i po sztuce).
Nikt też dla żadnej firmy nie wyprodukuje serii 2000szt., więc jedyna nadzieja, że US Army będzie potrzebować, to znów puszczą serię paręnaście tyś. i znów kilka tyś. będzie można kupić, ale to bardzo wątpliwe.
Co do ScanDoublera FlickeFixera to mam Indi MK II, daje świetny obraz (ale nie mogę zmusić go rozciągnięcia obrazu w niektórych rozdzielczościach na pełny ekran) i kosztuje słono, można stosować tylko w jednej Ami, ale jest alternatywa:
http://www.ebay.co.uk/itm/SCART-To-HDMI-1080p-HD-UPSCALER-Converter-Adapter-FOR-Sky-Wii-VHS-STB-DVD-HDTV-/300614927083
Mam takie coś podpięte w swojej A1200 do monitora LCD, przy pomocy kabla Euro (jeden pin mam podpięty do przełącznika chyba 16 (CVBS/RGB, czy coś takiego, gdzieś już tutaj dokładnie o tym pisałem), bo normalnie ten konwerter nie działa z Ami (bo Ami daje niekonwencjonalny sygnał), ale dzięki trikowi z przełącznikiem, cyka się i urządzonko łapie obraz. Dodam, że obraz na moim LCD niczym nie odbiega jakością od Indy i jest na cały ekran. Jak miałem zew. SD/FF do Ami, to ten dedykowany Ami, miał dużo gorszą jakość.
Ostatnia aktualizacja: 24.03.2014 23:55:55 przez flops
Ostatnia aktualizacja: 24.03.2014 23:57:25 przez flops