[#31] Re: ATR - bez kickstartu?

@Norbert, post #30

Jest to ten projekt ogólno dostępny /link/

Można go pobrać tutaj /link/
Tylko to chyba nie da rade emulować midi, ogólnie to mam Atari jak większość z was ale a za bardzo go jeszcze nie używałem.
[#32] Re: ATR - bez kickstartu?

@Norbert, post #7

Nie trzeba dawać restart, to co pokazał kolega DRACO na filmiku w komentarzach, całkowicie odkryło jego poziom wiedzy na temat amigi i winuae, czyli, że nie ma zielonego pojęcia o czym mówi. WinUAE używa wbudowanego kickstartu AROSa jeśli nie wybierzesz innego kickstartu, poznałem to od razu jak pojawił się requester z błędem. Sprawdźcie sobie sami w winuea, właczcie profil A1200 i start, potem zmieńcie kickstart na puste pole i reset.... voila! Ekran startowy AROSA wita gości!
[#33] Re: ATR - bez kickstartu?

@sanjyuubi, post #32

no wlasnie nie.
trzeba zrobic RESTART i nie wybrac zadnego kickstartu.
wtedy "amiga" startuje z czarnym ekranem.
sprawdz sam.
[#34] Re: ATR - bez kickstartu?

@Norbert, post #33

Właśnie tak zrobiłem i uruchomił się AROS, dodatkowo wyłączyłem winuae i włączyłem ponownie wybierając puste pole i pojawił się AROS. Jesteś pewien, że nie masz starej wersji WinUAE bez wbudowanego AROSa?

Ostatnia aktualizacja: 06.09.2014 18:24:38 przez sanjyuubi
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem