[#29]
Re: POTRZEBNA FACHOWA POMOC
@glichtanski,
post #27
Witam
ale ostre oskarżenia.Trzeba to wyjaśnić bo nie lubię takich sytuacji.
Jak pisałem wcześniej dostałem Amigę przez przypadek.Robiliśmy remont ze znajomym u takiego starszego Pana.Na koniec pozostało jeszcze posprzątać i pomalować takie pomieszczenie gospodarcze,a właściwie byłą siłownię od jego syna który od kilkunastu lat mieszka w Norwegii.Oprócz ton żelastwa były tam kartony ze starym sprzętem RTV jakieś stare pecety no i właśnie dwa kartony z Amigami.Facet powiedział,że możemy to wszystko sobie zabrać.Wszystko poszło na elektro-śmieci oprócz Amig.W zeszłym tygodniu odpaliliśmy te Amigi.Jedna okazała się goła,a druga wypasiona czyli ta o której piszę na forum.Kumpel dostał tą zwykłą,a że nie ma w ogóle pojęcia o Amidze poprosił mnie o wystawienie grzecznościowe komputera na Allegro.Ja natomiast postanowiłem najpierw sprawdzić do końca sprzęt,a potem sprzedać go komuś z zamiłowaniem do AMIGI.
Jak już ktoś napisał aukcja z gołą Amigą pojawiła się wcześniej niż mój wpis na forum z prośbą o pomoc.
I tyle w tym temacie.Jeżeli nadal macie ochotę mi pomóc to wielkie dzięki.
Jak już pisałem wcześniej jeżeli ktoś będzie zainteresowany zakupem to nie ma problemu.Aukcja na Allegro to ostateczność.