[#31] Re: Towerek dla A1200?

@Rodzyn, post #30

W efunzine, mieli chyba interfejs i obudowę od standardowej klawiatury A1200. Podobno interfejsy GIFTu są najlepsze, te badziewne blokują klawisze gdy za dużo wciśniemy np. podczas gry w Glooma :)

[#32] Re: Towerek dla A1200?

@Korni, post #31

Zgadza sie - w versji 2.0 działają nawet page up/down end break itp.

[#33] Re: Towerek dla A1200?

@Rodzyn, post #30

Jak nie masz dźwiękuwki to ja mam sound blastera 4.1. Mogę go wymienic na mysz i joya amigowego.

[#34] Re: Towerek dla A1200?

@BagoZonde, post #29

Hehe!
Na razie czekam na obudowę od A2000 ale znalazłem coś fajnego pośród starych gratów... Jest to obudowa desktop od PC AT... Jest duuuuuża... Po szerokości ma ponad 50cm, także do środka mieści się cała A1200 w obudowie :). Ma bardzo fajną konstrukcję (łatwo zmieniać tylną ściankę, co bardzo się przydaje!), pozwalającą na jej szybkie otwieranie (jak maska od samochodu). Do tego nie jest przesadnie wysoka... Tak się zastanawiam, czy nie spróbować przełożyć Ami już teraz ;)
Tylko chyba będę musiał ją odmalować... Jak radzicie? Na biało czy może zrobić 'black edition' i szukać klawy od CDTV?

[#35] Re: Towerek dla A1200?

@Rodzyn, post #34

Lepiej zostaw białą, na metalu pomalowanym na czarno bardzo widoczne są zadrapania itp. (mam czarny wzmacniacz i widać że "jest po przejściach", na srebrnym który też "swoje przeżył" nie widać tego aż tak mocno)

[#36] Re: Towerek dla A1200?

@Rodzyn, post #1

Witam wszystkich.
Jestem Tutaj pierwszy raz. No może nie zupełnie, ale dzisiaj się zarejestrowałem.
Mam prośbę:
Czy ma ktoś instrukcję do obudowy E/BOX? mogę prosić o skany?
Dziękuję.
[#37] Re: Towerek dla A1200?

@TUPCOM, post #36

Proszę pomóżcie. :(

Ostatnia aktualizacja: 18.12.2011 19:57:14 przez TUPCOM
[#38] Re: Towerek dla A1200?

@TUPCOM, post #37

Szybki googiel spowodował znalezienie instrukcji do obudowy E\BOX 1200 w niezrozumiałym dla mnie języku.

Mam pewne wątpliwości, czy wersja "polska" miała jakąś instrukcję... Może ktoś to potwierdzi lub zaprzeczy ;).

Ostatnia aktualizacja: 18.12.2011 20:02:03 przez strim
[#39] Re: Towerek dla A1200?

@strim, post #38

Instrukcja do towerki E/box była sprzedałem taką niedawno wraz z obudową użytkownikowi allegro Stusek.

Ostatnia aktualizacja: 18.12.2011 20:14:42 przez miro_78
[#40] Re: Towerek dla A1200?

@strim, post #38

To do slotów Z4.
Ale dziękuję.
[#41] Re: Towerek dla A1200?

@Rodzyn, post #23

Sorry za prywatę ale nie wytrzymię. :) Chcesz ami w towerce - masz desktopa ... Ja chcę w desktopie mam w towerce ... Machniom? :)
[#42] Re: Towerek dla A1200?

@TUPCOM, post #40

A czytałeś ją w ogóle? Wygląda na instrukcję do obudowy, choć przyznam że nie znam tego języka za bardzo ;).
[#43] Re: Towerek dla A1200?

@MisOr, post #41

W jakiej towerce masz?
[#44] Re: Towerek dla A1200?

@strim, post #42

Kuzynka czytała. Dotyczy montażu Z4 w e/box.
[#45] Re: Towerek dla A1200?

@TUPCOM, post #43

W e/boxie + ZII
[#46] Re: Towerek dla A1200?

@MisOr, post #41

W jakiej obudowie masz amigę skoro chcesz machniom?
[#47] Re: Towerek dla A1200?

@TUPCOM, post #46

W e/boxie + ZII pomysł
[#48] Re: Towerek dla A1200?

@TUPCOM, post #36

Tak się składa, że jakiś czas temu ktoś też chciał instrukcję do tej obudowy, zeskanowałem i nadal mam te skany, potrzebujesz nadal? OK
[#49] Re: Towerek dla A1200?

@parallax, post #48

Tak. Bardzo proszę i z góry dziękuję.
[#50] Re: Towerek dla A1200?

@MisOr, post #45

Napisz maila do mnie.
[#51] Re: Towerek dla A1200?

@TUPCOM, post #50

OK
Właśnie zobaczyłem, że minęły prawie dwa lata odkąd dla kogoś skanowałem tą instrukcję, ale ten czas leci OK
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem