[#37]
Re: AMIGA 600 / Karta 4gb / stos gier (brak pamięci!)
@zmiennik,
post #36
offtop mode on
kolega Stryker nie jest zbyt wylewny, to fakt. Niemniej wszelkie transakcje z nim przebiegły bez zarzutu. Sprzęt działa - choć np. opis instalacji epromu choć jak najbardziej prawidłowy jest trochę lakoniczny i początkujący może mieć problem z zrozumieniem co i gdzie przylutować. Podobnie jak w przypadku rozszerzenia pamięci - można je włożyć na dwa sposoby niestety w tym jeden raczej dla amigi sie dobrze nie skończy. Niemniej na moje zapytanie odpowiedział krótko, lecz treściwie - zdjęciem XD
Podsumowując - z kolegą Stryker raczej trudno by było zagrać w rozbudowane sesje RPG gdzie trzeba barwnych i żywych opisów, niemniej pod względem technicznym nie można mu niczego zażucić :)
offtop mode off
Co do meritum - ja nie umiem się przekonać do WHDLoad -wole dyskietki lub emulator. Mniej kombinacji i z reguły wszystko działa. Sama karta SD (z systemem jak rozumiem), przyda Ci się jeśli będziesz chciał poznać lepiej AmigaOS (a warto !), lub np. obejrzeć w wygodny sposób plikowe demka, czy też zagrać w nieliczne co prawda gry pracujące pod workbenchem (choćby mój ulubiony Scat :P )
Ostatnia aktualizacja: 10.02.2015 08:34:30 przez sunater