kategoria: A600
[#1] warto zaryzykować?
witam
http://allegro.pl/jakas-plytka-amiga600-fast-ram-i5183489048.html
chciałem zapytać czy myślicie że warto licytować? tak naprawdę to nic bie wiadomo o tym rozszerzeniu
[#2] Re: warto zaryzykować?

@eross, post #1

To jest to: link
[#3] Re: warto zaryzykować?

@KrisbA, post #2

ja wiem co to jest bo kiedyś sam takie robiłem sobie :) teraz się zastanawiam czy licytować dla brata czy nie? jeżeli jest uszkodzona to co może być padnięte, czy ewentualna naprawa będzie się opłacała?
[#4] Re: warto zaryzykować?

@eross, post #3

To czy chcesz utopić kasę w coś niepewnego zależy tylko od ciebie. ewentualna naprawa jest możliwa ale całkowity koszt może być większy niż budowa nowego, chyba że wylicytujesz to za parę złoty w co wątpię, pewnie zejdzie gdzieś w okolicy 100 - 140 PLN

Ostatnia aktualizacja: 16.03.2015 19:50:55 przez KrisbA
[#5] Re: warto zaryzykować?

@eross, post #1

Warto ale tak za 10zl OK
[#6] Re: warto zaryzykować?

@eross, post #1

na trzeciej kostce pamięci widać jakąś plombę gwarancyjną, na Twoim miejscu zapytałbym do kiedy jest gwarancja ;)

Ostatnia aktualizacja: 16.03.2015 20:36:50 przez charliefrown
[#7] Re: warto zaryzykować?

@charliefrown, post #6

ta gwarancja jest tam tylko dlatego że kości do budowy tego rozszerzenia zdjęto ze starego simma. To jest wyrób garażowy na to niema gwarancji.
[#8] Re: warto zaryzykować?

@KrisbA, post #7

Obadajcie spawy na kondziołach
[#9] Re: warto zaryzykować?

@Miggy, post #8

Nie dałbym za to złamanego grosza .

Ostatnia aktualizacja: 17.03.2015 07:13:28 przez zorkadar
[#10] Re: warto zaryzykować?

@eross, post #1

Tu za "niedługo" będzie nowa taka pamięć
[#11] Re: warto zaryzykować?

@KRISS, post #10

He He, połowa ludzi z PPA już to cos licytuje
[#12] Re: warto zaryzykować?

@eross, post #1

Kurde, mógłbyś linkować ;)
Generalnie, co za problem po prostu zapytać - "czy można podjechać z Amigą i sprawdzić"? Jak nie, no to nie.
[#13] Re: warto zaryzykować?

@eross, post #1

Przy takim postawieniu sprawy czyli opisie, ja bym nie brał.
[#14] Re: warto zaryzykować?

@eross, post #1

Słabe zdjęcie, ale jeśli PCB jest w porządku, to nie powinno być problemu z ewentualna naprawą.
[#15] Re: warto zaryzykować?

@_arti, post #12

Ty chcesz to coś podłączyć pod 600-te? Odważny jesteś..
[#16] Re: warto zaryzykować?

@_Skiba, post #15

Jakie coś? Przecieć to oryginalne pierwsze rozszerzenie do A600 z 2007r.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem