@stryker, post #32
@stryker, post #30
@stryker, post #32
@sanjyuubi, post #34
@zmiennik, post #36
@sanjyuubi, post #38
czy w trybie A500 też masz ten problem?
@zmiennik, post #39
@sanjyuubi, post #41
@ZbyniuR, post #40
@gilban, post #46
@sunater, post #49
@sunater, post #49
@gilban, post #51
@zmiennik, post #53
@zmiennik, post #6
Sam interfejs do montowania obrazów Gotka (HxC) ładuje się z błędami odczytu i trzeba brać "retry", żeby się w ogóle załadował
na 10 przetestowanych gier wgrała mi się jedna. Oczywiście wykonam więcej testów, może winny jest u mnie sam Gotek (choć na Atari i Amidze jako DF0 działał bez zarzutu) a może Sakura nie potrafi normalnie działać z CDTV z emulatorem (Gotek?) w środku.
@zmiennik, post #57
Podobne zachowania miałem z nimi nawet pod A1200, gdzie przy testach jako DF1 bardzo rzadko kiedy udawało mi się chociażby odpalić aplikację Cortexa czy HxC. Ponieważ po prostu w trakcie ładowania w pewnym momencie odwoływały się do DF0, robiąc zwiechy z zapaloną diodą od stacji dysków DF0.
W testach z oryginalnym HxC od Lotharka problemy takie nie występują - jak ręką odjął.
Dokładnie jakby identyczna farba i ten sam metal, a nie tani plastik jak w przypadku Goteka :)
@strim_, post #58
Ja mogę powiedzieć tyle, że robiłem testy Goteka w obudowie Sakura i z firmware HxC nie napotkałem na żadne problemy: ani jako DF0 z boot selectorem, ani jako DF1. Niestety nie mogę w żaden sposób odtworzyć problemu, o którym piszesz (oczywiście ja nie mam CDTV, testowałem w A4000 i A600).
@zmiennik, post #59
Ja nie wiem jak wyglądały Twoje testy...