kategoria: A1200
Wątek zamknięty
[#31] Re: Obudowa A1200 nowa

@BULI, post #30

Buli wez 20 szt, bedzie szybciej :)
[#32] Re: Obudowa A1200 nowa

@pabloz, post #31

Jak tylko wygram w totolotka, lub zmienię pracę- to wezmę

Ostatnia aktualizacja: 19.09.2015 22:13:57 przez BULI
[#33] Re: Obudowa A1200 nowa

@pabloz, post #31

I jak, nie ma więcej chętnych ?
Pamiętajcie że te obudowy nie będą żółknąć, na pewno kolorowe, czarne i przeźroczyste :)
[#34] Re: Obudowa A1200 nowa

@QUAD, post #33

Biorę 1 szt. Czarną szeroki uśmiech
[#35] Re: Obudowa A1200 nowa

@QUAD, post #33

Biała też ma nie żółknąć i właśnie powoli zaczynam się łamać i zastanawiać nad zakupem. Bo moja używana na co dzień (tak naprawdę co miesiąc) Amiga 1200 ma obudowę w delikatnie mówiąc średnim stanie i znów dostała żółtaczki, a tak to odpimpowałbym ją na maxa Jeszcze jeden kumpel się zastanawia, więc może będzie + 2.
[#36] Re: Obudowa A1200 nowa

@flops, post #35

Ja sobie wezmę chyba czarną i transparent :P
[#37] Re: Obudowa A1200 nowa

@flops, post #35

Jeszcze tylko 28 sztuk brakuje do wymaganych 50 (policzone z 2 sztukami Flopsa)
[#38] Re: Obudowa A1200 nowa

@BULI, post #37

Ja się piszę na 1 sztukę w oryginalnym kolorze
[#39] Re: Obudowa A1200 nowa

@mallorn, post #38

Zostało 27
[#40] Re: Obudowa A1200 nowa

@BULI, post #39

coś się rusza w temacie :)
[#41] Re: Obudowa A1200 nowa

@QUAD, post #40

+1
[#42] Re: Obudowa A1200 nowa

@lysyzastary, post #41

zbliżamy się do połowy :)
[#43] Re: Obudowa A1200 nowa

@QUAD, post #42

Owszem, zbliżamy się OK
26 do końca
[#44] Re: Obudowa A1200 nowa

@BULI, post #43

Bije od Was prawdziwy optymizm A tak realnie to zbliżacie się do połowy 3mam OK
[#45] Re: Obudowa A1200 nowa

@BULI, post #43

+1 (oryginalna, biała ;)

tylko dajcie znać czy jakiś deadline zbiórki tutaj robicie , bo jak nie to wspieram bezpośrednio kampanie na kicku w przyszłym miesiącu.
[#46] Re: Obudowa A1200 nowa

@Ankuz MkOne, post #45

i ja piszę się na +1 transparentna.
[#47] Re: Obudowa A1200 nowa

@amigachelm, post #46

A jaka to ?
[#48] Re: Obudowa A1200 nowa

@Dorian3d, post #47

Przezroczysta (transparent)
[#49] Re: Obudowa A1200 nowa

@amigachelm, post #48

ja się pisze na 1 szt, a kolor to nie wiem jaki jeszcze
[#50] Re: Obudowa A1200 nowa

@QUAD, post #1

+1 Nad kolorem jeszcze się zastanawiam.
[#51] Re: Obudowa A1200 nowa

@BULI, post #43

22 sztuki do końca
[#52] Re: Obudowa A1200 nowa

@BULI, post #51

Mam już „obgadaną” płytę A1200 do wzięcia, muszę tylko sprawdzić, czy jest sprawna. Wstępnie jedna obudowa w kolorze klasycznym, w ciągu dwóch, trzech dni potwierdzę.
[#53] Re: Obudowa A1200 nowa

@Krashan, post #52

Już sprawdziłem, płyta sprawna. Więc gdyby akcja doszła do skutku, to piszę się na 1 szt. w kolorze standardowym.
[#54] Re: Obudowa A1200 nowa

@Krashan, post #53

Brakuje 21 sztuk.
[#55] Re: Obudowa A1200 nowa

@BULI, post #54

No dobra, ja wezmę jedną transparentną. Zawsze się może przydać.

Ostatnia aktualizacja: 23.09.2015 13:43:16 przez strim_
[#56] Re: Obudowa A1200 nowa

@strim_, post #55

Prz okazji, powinniśmy sobie ustalić jakiś termin, upływający przed terminem Kickstartera. Jeżeli nam się nie uda uzbierać kasy (mówię już o konkretnej kasie, nie o deklaracjach), to chciałbym mieć czas na wpłacenie tych 79 EUR indywidualnie wprost na Kickstartera.
[#57] Re: Obudowa A1200 nowa

@Krashan, post #56

Wpłacisz 99 euro. 20 euro to przesyłka.
[#58] Re: Obudowa A1200 nowa

@Krashan, post #56

Dear All,

I've just received an email notification that Piotr Sznapka sent us a message through Kickstarter messaging system.

There is some problems on the Kickstarter platform today, and project managers can't access the messaging system. So i'm not able to answer to Piotr right now.
We're waiting for KS to solve the issue.

Maybe he can reach to me directly to my email:
-> phil@1200.net

Good news are:

- New Special Editions are on their way.. takes a bit time, but they'll be here soon.
- We still miss 130+ people from the previous Kickstarter campaign to move to the new one. These missing backers total pledge amount is of €20k+ !
So we'll continue to see nice progression for this KS campaign.

- We still have 39 days to go! Don't be pessimistic ;)

- Please Share the campaign with all your friends and contact, share the link to our campaign on Facebook and all websites you know. This is important. HELP US spread the word! We need it.

Also:
- From sunday we knew that you were trying to join all together to get the 50 pcs pack ;)
People from other country also trying to do the same.
So i started to work on an online tool so that it is easy for Piotr or the person who is in charge to manage your group to manage the groupbuy.

It is NOT finished, i started yesterday night, but you can have a glimpse here:
http://www.a1200.net/groups
Login: test@test.com
Password: password

You can't do anything yet.
Don't create new account yet, they will all be deleted when the online tool is finished.

Do not hesitate to comment ;)
Thanks to all of you!

Give me 1 or 2 more days, and then it'll be finished.

- After discussion with the team, we've lowered the 50pack pledge from €3300 to €3000. This mean that each Amiga 1200 case in this pack at €60 the piece.
This will certainly help you to gather some more people willing to join your group.
[#59] Re: Obudowa A1200 nowa

@sordan, post #57

Ile wpłacę to już detal, tyle ile trzeba. Ale z jednej strony może być tak, że my tu się będziemy zbierać i zbierać, a termin dobiegnie końca i np. znów się na kickstarterze nie uzbiera pełna suma. Z drugiej zaś przecież dwie obudowy (jedna grupowo, druga indywidualnie) też mnie nie interesują. Jedna wystarczy.
[#60] Re: Obudowa A1200 nowa

@amenophis, post #58

Hi there. Thanks for your resposne. I have sent you a message few minutes ago. This is a good news that you lowered a price for 50 pieces to 3000 euro. Perhaps we will find another few people for that price.

Dla niewtajemniczonych wyslalem wiadomosc do autora kampani o tresci:
`Hi there. I have pledged your first campaingn for 1 piece and currently campaign as well for 1 piece but I have a question. I am coming from ppa.pl the biggest polish amiga forum and we were trying to find 50 people to get your 50 cases pack. But I can see now that likely it is not going to happen but the good news is that we have already people for 30 cases. If you are interested you can add another option to your campaign of 30 cases and then we will take them all. We will also probably have a person who can collect them from France. That will be a big support to your campaign and good for us if you can make some deal. Because many of people from ppa.pl are not really interested for 99 euros each including shipping cost. Please let me know. Regards, Peter.`

W skrocie pytalem go czy istnieje szansa by zrobic dla nas jakis pakiet 30 obudow bo szczerze watpie czy uzbieramy 50 na ppa. Nie bardzo dostalem jasna odpowiedz, ale dobry news jest taki, ze po mojej wiadomosci autor projektu obnizyl cene za 50 obodow z 3300 euro na 3000 euro wiec moze przez ta znizke znajdzie sie jeszcze kilka osob.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem