kategoria: A600
[#31] Re: Ami Inwentaryzacja.... czyli co tam panie u mnie...

@xtro, post #28

A zobacz czy te sterowniki będą działać?

Tutaj
Tutaj 2
[#32] Re: Ami Inwentaryzacja.... czyli co tam panie u mnie...

@xtro, post #30

Ciekawostka... ekran tego mini laptopka jest kolorowy ale ma 16 kol. (nie bitów!)
[#33] Re: Ami Inwentaryzacja.... czyli co tam panie u mnie...

@Sir_Lucas, post #31

Ok polukam, ale podłączenia planuję na noc z piątku na sobotę :D. Zrobie też filmik na YT jak to będzie się wszystko wyświetlać na ekranie 2,5 m :D Mam tylko nadzieję , że Ami odpali bo naście lat nie była wyłączana.... Takie wyłączenie może wpłynąć więc demotywująco.... 3majcie kciuki...
[#34] Re: Ami Inwentaryzacja.... czyli co tam panie u mnie...

@xtro, post #33

ha znalazłem też 2 modemy na RS 232 C telefoniczne - jeden 28.8 drugi 56k. Da się jeszcze z tego jakoś łączyć z netem do tego na 68k0?

Ostatnia aktualizacja: 04.02.2016 18:44:49 przez xtro
[#35] Re: Ami Inwentaryzacja.... czyli co tam panie u mnie...

@xtro, post #34

...

Ostatnia aktualizacja: 08.02.2016 20:24:35 przez xtro
[#36] Re: Ami Inwentaryzacja.... czyli co tam panie u mnie...

@xtro, post #35

Dobra bo trwało i trwało, wreszcie podpięte i wsio chodzi , jutro testy z projektorem na ścianie:

Jak się powiedzie i będzie ładnie przyjmował PAL to może ktoś z Was będzie miał okazję ten zestawik startowy nabyć za parę złociszy jeszcze nie wiem... Wiem , że nie zatrzymam bo już po prostu porządkowanie szał i robienie miejsca zaszło za daleko ok, racja

Tylko nie zachęcajcie mnie bym sobie zostawił, chcę zdobyć parę groszy na dalszą rozbudowę A600 , która już definitywnie jest ustawiona na stałe :D

Odnalazł się kabel AV taki czinchowy ok 6-8m taki idealny do projektora InFocus, popykam se jutro w coś na ścianie :) Porobie fotki , a może i jaki film obejrze w końcu to prawie 2000 Ansi. W menu pokazuje zużycie lampy zaledwie ok 100h ... faktycznie nie uzywałem za wiele, właściwie to stoi już lata na półce... wiem leń ze mnie, że nie podwiesiłem. Będzie kogoś cieszył, bo jeśli zatrybi z A600 będzie jako dodatek do kompletu...
[#37] Re: Ami Inwentaryzacja.... czyli co tam panie u mnie...

@xtro, post #36

Skarby gotowe do giercowania na ścianie, jeszcze tylko nagranie/transfer paru dyskietek adf->df0: Mam ochotę na Lotusa 1 i Północ Południe ok, racja

Projektor na szczęście ma wejście czincz A/V oczywiście PAL. Znalazłem też PSP z kablem czincz i pluginem umożliwiającym grać na zewnętrznym urządzeniu PAL....

Ostatnia aktualizacja: 21.02.2016 11:47:40 przez xtro
[#38] Re: Ami Inwentaryzacja.... czyli co tam panie u mnie...

@xtro, post #37

... relezuje...

Ostatnia aktualizacja: 21.02.2016 14:18:27 przez xtro
[#39] Re: Ami Inwentaryzacja.... czyli co tam panie u mnie...

@xtro, post #38

Miłej zabawy. OK
[#40] Re: Ami Inwentaryzacja.... czyli co tam panie u mnie...

@xtro, post #37

North&South na a600 - musisz zanizyc Kickstart do wersji 1.3 aby gra po wcisnieciu OK sie nie zawiesila.
[#41] Re: Ami Inwentaryzacja.... czyli co tam panie u mnie...

@robertos231, post #40

North&South na a600 - musisz zanizyc Kickstart do wersji 1.3 aby gra po wcisnieciu OK sie nie zawiesila.

U mnie lata temu ta gra działała na A600 z 2.05 normalnie, no ale może to kwestia że to była wersja scrackowana.
[#42] Re: Ami Inwentaryzacja.... czyli co tam panie u mnie...

@vojo, post #41

Testy potwierdzają... rom .299 :D
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem