[#31] Re: Jaką amigć kupic

@smith, post #28

Zasadniczo się zgadzam ;), ale co do rozwoju OS4 to różnie może być, zważywszy na fakt, że pieniądze które dostali już dawno się skończyły, zresztą jestem pewien, że jeżeli chodzi o ilość kasy którą wpompowano w amisystemy, to jednak MOS będzie górą (co powinno Cie chyba przekonać ;), jako znanego głosiciela skądinąd słusznej tezy, że gdy za soft sie zapłaci, to będzie on lepszy).
Czy się znudzi developerom MOSa nie wiem, podobnie jak nie wiem, czy podobny los nie spotka czasem developerów OS4.
AmigaOS4 jest od MOSa dużo gorszy, choćby dlatego, że ja sobie mogę więksozość softu z AmigaOS4 uruchomić pod MOSem, a użytkownik OS4 softu z MOSa nie (chociaż po prawdzie, i nie piszę tego celowo złośliwie, po wypuszczeniu najnowszego OS4Emu przeszukałem archiwa PPA i OS4Depot w poszukiwaniu ciekawego softu dla OS4 celem potestowania pod MOSem, i wielkie było moje zdziwienie, gdy nie znalazłem ani jednego takiego programu, no może poza FPSE, ale nie mam płyt z grami dla PS, pozatym wiem już że działa). To jest moje zdanie, jako użytkownika MOSa.

Ostatnia modyfikacja: 12.09.06 13:52
[#32] Re: Jaką amigć kupic

@MinisterQ, post #14

Jedna z mojej kolekcji tez poszla na...blacharza (musialem zaplacic za remont), wiec rozumiem kolesia ok, racja

[#33] Re: Jaką amigć kupic

@MrT, post #32

Moja A4000 poszła sobie, bo 8 lat temu nie było becikowego ;)
[#34] Re: Jaką amigć kupic

@MinisterQ, post #14

I kto tu wznieca flamewary?;)

[#35] Re: Jaką amigć kupic

@Lord_10up, post #34

Jak to kto, zawsze mofce! ;)
[#36] Re: Jaką amigć kupic

@wali7, post #35

A właśnie- dlacego ta emotka co trzyma kijem z plakietką jest rasą wschodnią? Czy ma to jakieś powiązania z Mofcami?

[#37] Re: Jaką amigć kupic

@Lord_10up, post #36

większość chipów komputerowych powstaje na Tajwanie, ot powiązanie azjatyckie ;)
[#38] Re: Jaką amigć kupic

@wali7, post #37

No tak:) Nie pomyślałem o tym:) A Jest też emotka z Goku trzymającym coś tam i on też jest powiązany ze wschodem, bo w końcu jego rysownik stamtąd pochodził. Jakie to pomysły miał ten rysownik:D

[#39] Re: Jaką amigć kupic

@wali7, post #37

No i szpieg z krainy deszczowcow sie tam czesto udaje :P

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem