@smith,
post #28
Zasadniczo się zgadzam ;), ale co do rozwoju OS4 to różnie może być, zważywszy na fakt, że pieniądze które dostali już dawno się skończyły, zresztą jestem pewien, że jeżeli chodzi o ilość kasy którą wpompowano w amisystemy, to jednak MOS będzie górą (co powinno Cie chyba przekonać ;), jako znanego głosiciela skądinąd słusznej tezy, że gdy za soft sie zapłaci, to będzie on lepszy).
Czy się znudzi developerom MOSa nie wiem, podobnie jak nie wiem, czy podobny los nie spotka czasem developerów OS4.
AmigaOS4 jest od MOSa dużo gorszy, choćby dlatego, że ja sobie mogę więksozość softu z AmigaOS4 uruchomić pod MOSem, a użytkownik OS4 softu z MOSa nie (chociaż po prawdzie, i nie piszę tego celowo złośliwie, po wypuszczeniu najnowszego OS4Emu przeszukałem archiwa PPA i OS4Depot w poszukiwaniu ciekawego softu dla OS4 celem potestowania pod MOSem, i wielkie było moje zdziwienie, gdy nie znalazłem ani jednego takiego programu, no może poza FPSE, ale nie mam płyt z grami dla PS, pozatym wiem już że działa). To jest moje zdanie, jako użytkownika MOSa.
Ostatnia modyfikacja: 12.09.06 13:52