kategoria: A600
[#1] Prośba o Kontroler dysku Amigi 500
Witam wszystkich. Mam prośbę. Może ktoś mi doradzić ile może kosztować kontroler dysku twardego do Amigi 500 np. Mega Ram HD albo jakis zamienik. Jeżeli jest jakiś to proszę podać jaki i orientacyjnie cenę.
Pozdrawiam
[#2] Re: Prośba o Kontroler dysku Amigi 500

@Damianklb, post #1

400-650zł a moze i wiecej, dzisiaj ceny są chore.
[#3] Re: Prośba o Kontroler dysku Amigi 500

@Damianklb, post #1

Jeżeli lubisz pogrzebać w elektronice, to kontroler dysku twardego do A500 może ciebie kosztować nie więcej niż 20zł :D Tutaj masz link do odpowiedniego tematu na forum, a tu stronę źródłową na temat tego kontrolera :) Gdybyś chciał coś co konkretniejszego to licz się z ceną od 500zł wzwyż :) Sam ostatnio kupiłem sobie kontroler Alfa power z dyskiem ide 1.6 gb oraz Kickstart 2.04 za 500zł. Nie wiem czy przepłaciłem, czy też nie, ale to dla mnie cena do zaakceptowania :)
[#4] Re: Prośba o Kontroler dysku Amigi 500

@Ryan, post #3

Dziękuje. A są może jakieś gotowe samoróbki domowej roboty. Lutownica nie jest moją mocną stroną
[#5] Re: Prośba o Kontroler dysku Amigi 500

@Damianklb, post #4

Jak wystarczy karta CF to tu masz adpter na kartę CF + dodatkowa pamiec FAST: link
Do podanej ceny doliczyć trzeba koszty wysyłki.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem