[#31] Re: Amiga 1200 Kick 3.0 karta CF przejsciowka katowa

@madman15, post #30

Zamowilem od innego sprzedajacego przejsciowke i lata jak " TRZA " , temu sprzedajacemu z "IRLANDII" nie odsylam i nie ma sensu bo jednak cos kreci i wiem to od kilku osob ... Poprostu sprzedal mi " kombinowany katowy " ... Niech ma na BROWARKA , ale juz wiem , ze nie warto - Zreszta negatywy mowia same za siebie i teraz dojdzie kolejny ... Amisia ZDROWA i lata narazie na podstawowym Elboxie 4 mega , ale za jakis czas dostanie cos lepszego ;) ... Prawde piszac to bardzo sie ciesze ze to nie Amiga , ale zaufalem " sprzedajacemu " i tak to wyszlo ... Jest napisane ze wysylka 24 h a nie jest napisane skad ... Pozniej odpisuje , ze nie doczytuje sie opisu aukcii , KTOREGO NIE MA ... Jesli chcesz zwrocic towar to na WLASNY KOSZT ;] ( ze z Irlandii ) heh ... Czyli sprzeda kilkunastu ( moze w dziesiatkach ) osobom cos takiego i ma " CZYSTY ZYSK " ...

WIELKIE dzieki dla Was Amigowcow , za zainteresowanie tematem , ktory napisalem ... POZDRAWIAM .

Ostatnia aktualizacja: 03.03.2016 12:14:54 przez bolo2511
[#32] Re: Amiga 1200 Kick 3.0 karta CF przejsciowka katowa

@bolo2511, post #31

Zreszta negatywy mowia same za siebie i teraz dojdzie kolejny

Faktycznie, moje negatywy mowia same za siebie
bolo2511 sprzedal 14 rzeczy i dostal 2 negatywy. Sordan sprzedal 5330 rzeczy i dostal 4 negatywy. Czyli reasumujac jak bedziesz trzymal dalej swoj poziom to jak sprzedasz 5330 rzeczy to bedziesz mial okolo 750 negatywow, nie tak jak ja 4.

A zwroty sa na adres polski. Wszystko pisze na stronie `o mnie`.

No i zapraszam cie na jakis zlot. Bede na sporo zlotach w tym roku, wiec tam bedziesz mogl mi oddac przejsciowke OK ... A sorry zapomnialem, przez twoje chamstwo nigdzie sie nie wybierasz.

Ostatnia aktualizacja: 03.03.2016 12:27:56 przez sordan
[#33] Re: Amiga 1200 Kick 3.0 karta CF przejsciowka katowa

@sordan, post #32

Na Zloty to jezdze z przyjaciolmi na MOTO ;) 3m sie i dzieki za " przejsciowke " ... Nie jestem osoba konfliktowa , ale nie " trawie " pewnych osob ... ( jestes jedna z nich ) ... Nie tocze tematu dalej bo to forum nie jest od tego ;) .. " SMACZNEGO BROWARKA " - ;)

Ostatnia aktualizacja: 03.03.2016 12:42:05 przez bolo2511
[#34] Re: Amiga 1200 Kick 3.0 karta CF przejsciowka katowa

@misiek2, post #2

A czy warto zainwestowac w 3.1 ? - Ogolnie jakie roznice sa ? ( Amiga mi tu na monitorkach cyka i sie rozpraszam heheh ) muza ;) ... KICK
[#35] Re: Amiga 1200 Kick 3.0 karta CF przejsciowka katowa

@bolo2511, post #33

Nie jestem osoba konfliktowa , ale nie " trawie " pewnych osob

I specjalnie kupujesz od nich rzeczy, żeby im wystawić WIELKIEGO NEGATYWA?
[#36] Re: Amiga 1200 Kick 3.0 karta CF przejsciowka katowa

@Krashan, post #35

" OD NICH " ? - Sprecyzuj ? ( kupilem RAZ ) juz nie kupie ...

Ostatnia aktualizacja: 03.03.2016 13:07:02 przez bolo2511
[#37] Re: Amiga 1200 Kick 3.0 karta CF przejsciowka katowa

@bolo2511, post #36

Od osób, których nie trawisz.
[#38] Re: Amiga 1200 Kick 3.0 karta CF przejsciowka katowa

@Krashan, post #37

Czy Ty czytasz ze ZROZUMIENIEM ? czy potrzebujesz karcioszke TURBO z wyzszej polki ;] ...

Ostatnia aktualizacja: 03.03.2016 13:08:56 przez bolo2511
[#39] Re: Amiga 1200 Kick 3.0 karta CF przejsciowka katowa

@bolo2511, post #38

Jak najbardziej ze zrozumieniem. Ktoś kupuje fanta na Allegro, ten okazuje się nie działać. Wtedy ignoruje ofertę zwrotu towaru z pokryciem kosztów przez sprzedającego i z zacinającym się capslockiem krzyczy o negatywach. Takich gości należy tępić, chyba się ze mną zgodzisz?
[#40] Re: Amiga 1200 Kick 3.0 karta CF przejsciowka katowa

@bolo2511, post #38

Czy Ty czytasz ze ZROZUMIENIEM?

A czy Ty MUSISZ tłuc pianę przez kolejną stronę wątku?
Nie możesz, jak na inteligentnego człowieka przystało, wyjaśnić ze sprzedawcą nieprawidłowości przez PW i zakończyć temat?
[#41] Re: Amiga 1200 Kick 3.0 karta CF przejsciowka katowa

@dominiqr, post #40

Wszystko jest juz wyjasione. Przejsciowka jest sprawna, testowalem osobiscie przed wysylka, mimo tego zaproponowalem pelny zwrot kosztow (wraz z wysylka) jesli odesle towar na polski adres. Odmowil. Napisal, ze nie bedzie odsylac i ze bedzie `WIELKI NEGATYW`bo jestem jedna z tych osob na forum ktorych nie trawi no i dodal jeszcze, ze mam sobie kupic browarka za moj czysty zysk

Ostatnia aktualizacja: 03.03.2016 13:38:14 przez sordan
[#42] Re: Amiga 1200 Kick 3.0 karta CF przejsciowka katowa

@sordan, post #41

Jest wyjasnione ... NIE WARTO ... Jesli potrzeba na PPA to nagram jak to wyglada i tyle ... Ja temat zakonczylem ... Dzieki za odpowiedzi ... Amisia juz dziala od Osmej rano i lata jak potrzeba ... ( pierwszy adapter NIE ) .. Co tu wyjasniac ? czy mam nagrac koperty skad dostalem przesylki i od kogo i , ktora dziala a , ktora nie ? - Napisalem , ze wina przejsciowki i END ( trudno zaqmac ? ) ... Pany PRZEJSCIOWKA WADLIWA ... AMIGA dziala SUPER ... ZAMYKAMY TEMAT ... Nie mamy chyba po 15 latek ... ( sordan ) nie denerwuj sie , ale tak jest ... Moze jestes spoko osoba , ale ja nie chce sie klucic i to mnie NUDZI ... Moge Ci nagrac , poswiece sie i sam zobaczysz jesli ODBIERZESZ NA WLASNY KOSZT I PRZELEJESZ MI NA KONTO OKA ?

Ostatnia aktualizacja: 03.03.2016 14:53:14 przez bolo2511

Ostatnia aktualizacja: 03.03.2016 15:04:07 przez bolo2511
[#43] Re: Amiga 1200 Kick 3.0 karta CF przejsciowka katowa

@bolo2511, post #42

Jeżeli nie działa, to się reklamuje i wykonuje zwrot towaru otrzymując zwrot pieniędzy. A nie smęci o wielkich negatywach przez 20 postów. Zachowanie godne piętnastolatka.
[#44] Re: Amiga 1200 Kick 3.0 karta CF przejsciowka katowa

@Krashan, post #43

Przejsciowka 19 zl a wysylka 11 zl ... W druga strone WIECEJ ( OPLACA SIE ) ? ...Proste liczenie ... Zreszta temat zamkniety ( ADMIN ) PLS ...
[#45] Re: Amiga 1200 Kick 3.0 karta CF przejsciowka katowa

@bolo2511, post #44

Po pierwsze przesylka polecona tego przedmiotu kosztuje 4.20 zl, a nie 11 zl., a po drugie pisalem, ze zwroce extra te 4.20 zl.

A czemu chcesz juz szybko zamykac temat? Narobiles syfu i chcesz sie go szybko pozbyc? Juz wyszlo, ze to ty jednak masz te negatywne komentarze nie ja, wyszlo ze wystawiasz `WIELKIEGO NEGATYWA` bo naleze do osob ktorych nie lubisz. Moze jeszcze cos ciekawego sie dowiemy? Moze na przyklad kim tak naprawdę jestes. Moze Holdys, Blendor, a moze Kakus? pomysł

Ostatnia aktualizacja: 03.03.2016 15:38:52 przez sordan
[#46] Re: Amiga 1200 Kick 3.0 karta CF przejsciowka katowa

@sordan, post #45

bolo2511 niezły popis dajesz. Zachowanie gowniarza. Przeczytaj sobie od poczatku ten cały watek i sie zastanów nad sobą.
Dokończ ta swoja transakcje i sobie wstydu oszczędź.
[#47] Re: Amiga 1200 Kick 3.0 karta CF przejsciowka katowa

@madman15, post #30

Sordan chce mu oddać kasę za towar i nawet za przesyłkę a ten... ma to w dupie, nie chce odesłać wadliwego towaru i daje Sordanowi negatywa pomysł
Allegro na wniosek usunie tego negatywa po takim mailingu.

PS.
Było kupić dysk twardy za 20 zł hahaha!

Ostatnia aktualizacja: 04.03.2016 06:37:38 przez Vato
[#48] Re: Amiga 1200 Kick 3.0 karta CF przejsciowka katowa

@Vato, post #47

Dzisiaj `przyszedl` WIELKI NEGATYW :)
Bardzo mi zaszkodzil. Ze 99.7% statystyki pozytywnych komentarzy zrobilo mi sie 99.7%.

A oto i tresc komentarza uzytkownika bolo2511:
`Zamowilem adapter katowy do AMIGI 1200 , ktory otrzymalem USZKODZONY . Towar nie byl oryginalnie zapakowany i widac w nim jakies kombinacje . Sprzedajacy nie odpisuje a jak odpisze po kilku mailach to nakrzyczy i wypisuje dziwactwa . NIE POLECAM .`

Okazalo sie, ze bardzo slabo odpisywalem, a jak laskawie zechcialem odpisac to krzyczalem na niego. No, a zaoferowanie odeslania towaru po pelny zwrot kosztow + nawet koszt wysylki zwrotnej zostalo nazwane `dziwactwem`.

Brawo bolo2511, mozesz otwierac szampana, a ja za moj WIELKI NEGATYW oraz WIELKI ZYSK napije sie wraz z toba OK

Ostatnia aktualizacja: 11.03.2016 14:37:23 przez sordan
[#49] Re: Amiga 1200 Kick 3.0 karta CF przejsciowka katowa

@sordan, post #48

W ramach rewanżu możesz podać w komentarzu link do wątku, gdzie wyjaśniono publicznie na czym (raczej na kim) polega problem.
[#50] Re: Amiga 1200 Kick 3.0 karta CF przejsciowka katowa

@Ankuz MkOne, post #26

Też zauważyłem takie dziwne zjawisko, że moja przejściówka CF nie działa na bardzo krótkim kabelku (kilka cm) - muszę dawać zupełnie zbędną taśmę o długości 20-30cm. Pewnie jakieś dzwonienie (karta CF jest za szybka).
[#51] Re: Amiga 1200 Kick 3.0 karta CF przejsciowka katowa

@sordan, post #48

oj to se bolo2511 w stopę strzelił tym wątkiem na forum...
Sordan , współczuje takiego kontrahenta
[#52] Re: Amiga 1200 Kick 3.0 karta CF przejsciowka katowa

@krru, post #50

Jeśli masz coś takiego to wina taśmy.
I zaręczam że szybkość karty nie ma tu nic do rzeczy ;)
[#53] Re: Amiga 1200 Kick 3.0 karta CF przejsciowka katowa

@sordan, post #48

Tam na allegro jest chyba cos takiego jak spory transakcyjne. Mozesz to zglosic i po przedstawieniu sytuacji allegro cofnie komentarz.
I da ostrzerzenie kupujacemu.

Ostatnia aktualizacja: 16.03.2016 06:45:59 przez JacK_Swidnik
[#54] Re: Amiga 1200 Kick 3.0 karta CF przejsciowka katowa

@bolo2511, post #42

Na przyszłość w temacie zwrotów - można odesłać InPostem za 1.90 zł. Dostaje się numer trackingowy.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem