[#31] Re: Gotek ważne dla mnie pytanie :)

@pong777, post #30

Witam przepraszam że sie nie odzywałem ale jak to bywa praca zajęła cały wolny czas ...

Jeśli już naprawdę Ci się chce to sprawdź mi wyniki w :)
Slam Tilt
Pinball Fantasies

A zapisy w:
Dungeon Master
Dungeon Master Chaos Beck Strike
I nie wiem czy jest ale może :) wersja jakaś co działa na a600 Dungeon Master 2 wtedy proszę również o sprawdzenie save
Eye of beholder 2
Sensible Soccer

To w sumie mi wystarczy do jakiegoś poglądu na sprawę zapisu wyników i stanów gry..

z góry dzięki sie nie pali więc na spokojnie...

Ewentualnie napisz mi czy tworzenie owego dodatkowego pliku HFE jako savedisku na goteku jest trudne jak to zrobić ... ewentualnie link do jakiegoś większego infa o tym również może być ...

Ostatnia aktualizacja: 10.04.2016 21:25:38 przez xanthe
[#32] Re: Gotek ważne dla mnie pytanie :)

@xanthe, post #31

HFE używamy tak samo jak ADF. Mogę wysłać na e-mail puste pliki HFE. Możemy je sobie dowolnie mnożyć na pendrive zmieniając tylko nazwę.
[#33] Re: Gotek ważne dla mnie pytanie :)

@pong777, post #32

Rozwinę twoja myśl i przełożę trochę na moje :)

Zakupując u Ciebie G + pen dostaje ileś tam gierek :) one sa zapisane jako ADF chyba.. więc do takowej gierki robię sobie dodatkowy plik HFE i w nim mam save czy cała grę muszę mieć w takim pliku ?

Wiesz chodzi oto czy taki laik jak ja się zorientuje co jak lub ewentualnie czy będziesz wstanie mi to wyłożyć punktowo wciśnij to teraz to itd.. oczywiście nie chce Cie męczyć teraz na spokojnie pytam czy ewentualna takową pomoc po zakupie mogę liczyć u Ciebie w chili wolnego czasu ...

Ostatnia aktualizacja: 10.04.2016 21:35:01 przez xanthe
[#34] Re: Gotek ważne dla mnie pytanie :)

@xanthe, post #33

Pomagam oczywiście też w miarę wolnego czasu + tutaj mamy kilka wątków o Goteku.

Wystarczy, że savedisk będzie w HFE. Np. Cannon Fodder prosi o włożenie pustej dyskietki, która będzie do tego przeznaczona. Formatuje i potem można zapisywać/odczytywać stany gier.

Pinball Dreams np zapisuje na własnej dyskietce nie pamiętam czy nr 1 czy 2.

Ew potrzeba konwersji z ADF do HFE wystąpi w grach niedosowych. To po prostu wyjdzie w praniu co działa a co nie. Nie ma jako takiej listy.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem