[#689]
Re: Ciekawostki aukcyjne 2017
@perinoid,
post #688
No i poszło za 15 zeta + przesyłka. A ja przegapiłem bo się powiem zastanawiałem czy sobie nie kupić i znowu mieć do Ami sampler. Miałem jakiś czas , ale teraz nie mam. Ale jakoś mam ochotę pobawić się znowu DSS software.
A ja w międzyczasie składam sobie kolejny (ale chyba już ostatni "na zbycie") komplet startowy A600. W zasadzie to mam poskładany , ale mam problem z doborem 2 współpracujących HD bo kabelek z A600 wyciągnąłem na zewnątrz bokiem obudowy. W sumie na razie skompetowałem i jakoś fajnie to ze sobą współpracuje: A600, Kick 3.1 40.xx, 2MB chip, Taśma 2xIDE Elsat wyciągnięta bokiem ale bez piłowania, 2x HD po ok 6-8 GB (muszę jeszcze zgrać by razem chodziły co wbrew pozorom na Ami ne jest proste czasami - nawet tej samej firmy się często nie lubią naraz), 1x CD nagrywarka w zgrabnej obudowie, Czytnik IDE-CF, CF 4GB (jako dodatek, jakby kto chiał dane wymieniać), Zewnętrzne zasilanie do tych HD z osobnego zasilacza na przedłużaczu i wyłaczniku, IDE-USB (do podłaczania Ami HD do UAE na PC), kabel do transmisji Paranel-Centronics i sterownik pokazujący PC jako dyski w Ami, poczciwe plastikowe Pudełko na dyski, Dyskietki Systemowe, jakiś, gry, użytki, CD (płytki), gazety, tuner tv zewnętrzny podpięty jako pośrednik Ami do - monitora LCD Natkomp 14' zgrabnie dobranego do szerokości A600 który z tunerem będzie w komplecie, C= dyskietka (dysk od Commodore jako ramka na zdjęcie :) ... taki mój pomysł
Dobra nie piszę, będzie to dam linka na aukcję... bo znowu powiedzą , że bloga piszę ( a chyba zacznę

)