[#32]
Re: Kilka pytań "nowego" wśród Was:-)
@KM,
post #29
Będzie tak długo jak będzie działać, ale może być tak, że będzie chciał rozbudować i szybko się zniechęci, gdy nie będzie działać jak trzeba, a wyłoży kasę. Koledze tego nie życzę, ale ze mną tak było.
Eeee, raczej nie ze mną akurat te numery

Szczerze mówiąc trochę czekam żeby coś przestało działać, albo nie działało tak jak trzeba, bo właśnie to mnie kręci chyba najbardziej w tych komputerkach

Ja tam muszę ciągle coś dłubać, naprawiać. Nawet jak wszystko działa, to i tak przebudowuję, bo mi się nie podoba jak coś wcześniej zrobiłem. A jak coś nie działa, to jest okazja dowiedzieć się nowych rzeczy, coś znów wywalić, wstawić coś nowego.
Wydawanie kasy tez mi raczej nie grozi, bo w większości kieruję się w swoim hobby zasadą, że staram się budować coś z niczego. Mam sporo elektroniki, którą wykorzystuję przy swoich pracach.
Tak że jeden gra w gierki, inny robi muzę, inny grafę, jeszcze inny konfiguruje, grzebie w systemie, ktoś tam programuje. A ja przede wszystkim lubię grzebać w elektronice.
Choć kiedyś dużo też programowałem i robiłem muzykę. Ale to było na Atari, a później na pecetach. Amiga była by w tym wszystkim marzeniem na początku lat '90, ale dziś już na pewno nie znajdę na to czasu, więc te działki odpuszczam