@_arti, post #1
@_arti, post #1
@_arti, post #1
prawdopodobnie całe przedsięwzięcie o nazwie "reaktywowana Phase5" miało na celu tylko i wyłącznie zebranie przedpłat - jednym słowem był to SCAMMoim zdaniem pan Salvador nie jest zdolny do przeprowadzenia takiego scamu na chłodno i z premedytacją. Natomiast lektura jego postów uświadamia, że nie wszystkie trybiki w jego głowie obracają się we właściwą stronę. I tu upatrywałbym problemu.
@recedent, post #5
@tbone, post #9
@recedent, post #10
@Krashan, post #6
Profesjonalna płytkarnia zakłada, że dostaje dane od profesjonalnego projektanta i nie wnika.Nie znam się na projektowaniu i wykonawstwie płytek pod elektronikę, ale Noblesse oblige. Jeżeli ktoś się mieni profesjonalistą, to nie wypuszcza czegoś co nie ma prawa działać. To trochę tak jakby szlifierz wykonałby szlif walka w tolerancji H7, nie zadając przynajmniej pytania dlaczego „H”? Chodzi o wielkość litery. Tolerancje dla wałków na rysunkach wykonawczych oznacza się małą literą, a dla otworów wielką. A znaczenie ma to ogromne.
@selur, post #12
@tbone, post #7
@JerzA, post #13
Jeżeli ktoś się mieni profesjonalistą, to nie wypuszcza czegoś co nie ma prawa działać.Coś w tym jest, „moja” płytkownia dopytała mnie kiedyś z własnej inicjatywy mailem, gdy zrobiłem w projekcie coś nietypowego. Dopiero po moim potwierdzeniu, że właśnie tak nietypowo ma być, dali na produkcję. Chociaż ona jest nastawiona głównie na hobbystów i małe firmy zamawiające krótkie serie, więc może są bardziej wyczuleni.
@tbone, post #21
@tbone, post #23