[#91] Re: [Fake5] I to by było na tyle ;-)

@Vato, post #90

Łudy łudy łudy łydz i el salvadore za kłatki chyc
[#92] Re: [Fake5] I to by było na tyle ;-)

@jarokuczi, post #91

A jeśli Salwadoł coś ci zarzuci
I za kłatki tłafi dziś jałokuczi?
[#93] Re: [Fake5] I to by było na tyle ;-)

@recedent, post #92

Mała szkodliwość społeczna czynu. Co najwyżej jakaś grzywna/zadoścuczynienie i publiczne kajanie. Oczywiście jak pan Salvadore udowodni że jest w 100% uczciwy w kwestii PCB Blizzarda i faktycznie nasze "żarty" są bezpodstawne.

Ostatnia aktualizacja: 12.12.2017 10:48:19 przez jarokuczi
[#94] Re: [Fake5] I to by było na tyle ;-)

@jarokuczi, post #93

Jo myśla że mogymy godać po naszymu i tymu ciulikowi translator nie łodgadnie o co kaman qfa w ryj jego mać
[#95] Re: [Fake5] I to by było na tyle ;-)

@jarokuczi, post #93

Ale, panocku, jak ci zazuci, ze to bez Ciebie nic mu nie wysło? Ze on chęci, owsem, mioł, aleś mu kamienie pod kierpce zucoł?
[#96] Re: [Fake5] I to by było na tyle ;-)

@recedent, post #95

[#97] Re: [Fake5] I to by było na tyle ;-)

@Vato, post #94

Vato niy godej co umisz godać bo niy umisz, pierdoło!! :P
Jesce fto Ci uwyży. ;)
[#98] Re: [Fake5] I to by było na tyle ;-)

@Lokaty, post #97

Jaa bo tyś je lepszy łodymie w godce tak jak kiejsi mojo babka była lepszo w rosole z nudlami OK
A tyn gupi hop od pińću faz bydzie szukoł translatora i nie znońdzie tak jak masy w swoi płytce.

Ostatnia aktualizacja: 12.12.2017 11:40:36 przez Vato
[#99] Re: [Fake5] I to by było na tyle ;-)

@Lokaty, post #97

Jo niy umia? JO NIY UMIA? Poczimej mi biyr!!!
[#100] Re: [Fake5] I to by było na tyle ;-)

@Vato, post #98

Jakby richtig mioł uma łod nos, ze ślunska, to na masa po łobiedzie by niy narzykoł - wdupiułby schaboszczaka abo karminadel z kartoflami to by wiedzioł!! Godom Ci!
[#101] Re: [Fake5] I to by było na tyle ;-)

@alt_, post #99

Ja! Chca to łobocyć!!
Dowyj!!
[#102] Re: [Fake5] I to by było na tyle ;-)

@Lokaty, post #101

Ni mom jako tela godać bo jeszcze mom szychta i masę roboty
[#103] Re: [Fake5] I to by było na tyle ;-)

@Vato, post #102

El Salvador Geroj...
zarozki widać że mu sie cołko masa w bebechu łostała...

Tyś je Pyzdra gupi. Zrobiymy tak, posuchej. Narobiymy płytków ale bez masy. Posklejo sie to tak coby sie zodyn niy pokapowoł. Domy promocyjno cyna, śprzedomy to syćko na torgu w Wyngierski Górce, nazgarniomy dutków, kiej cepry do chałupy wrócom i sie pokapujom to my juz bydymy po słowacki stronie. He! Co ci powiym to ci powiym ale ci powiym... bydzie Faza. Pionto Faza...

[#104] Re: [Fake5] I to by było na tyle ;-)

@softiron, post #103

Wy sie sam synki z biednego chopa nienabijejcie. Borok byl ino praktykantym w Phase5. Bo u nos w Niemcach jest tak: praktykanty zamiatajom hala abo robiom kawa do szefa a nie karty do Amigi. szeroki uśmiech
[#105] Re: [Fake5] I to by było na tyle ;-)

@jarokuczi, post #93

Oczywiście jak pan Salvadore udowodni że jest w 100% uczciwy w kwestii PCB Blizzarda

Ja wiem, że dobra zmiana, że sądy są be, itd
Ale póki co, to jednak oskarżyciel musi udowodnić winę, a nie na odwrót (i oby nikt nie musiał udowadniać swojej niewinności) ;)
[#106] Re: [Fake5] I to by było na tyle ;-)

@vojo, post #105

No niestety Salvadore (Masy Nie)DALI Gomez nie jest wstanie udowodnić ze którekolwiek PCB działają. Wystarczy poczytać rozmowę z Johnem.
Najlepsze jest to jak obwinia Johna,że sam usunął warstwe GND,że użył niewłaściwego sprzętu do lutowania i że ma kiepskie umiejętności i oczywiście wygrywa stwierdzenie że to wszystko "Szantaż".
Z kolei najgorsze jest to że na fb Gomez wmawia ludziom że to wszystko to akcja oczerniania i próba sabotażu firmy i wciąż ma nadzieję,że wyciągnie od kogoś jeszcze kasę na preorder.
Mam nadzieję, że nikt po tej akcji juz nie ma żadnych wątpliwości co do reaktywowanego Phase5 i nie zapłaci nawet złamanego grosza/centa/pensa.
Tutaj sytuacja jest na tyle jasna że nawet prokurator nie byłby potrzebny do wygrania sprawy.

Ostatnia aktualizacja: 12.12.2017 22:18:45 przez FeRu
[#107] Re: [Fake5] I to by było na tyle ;-)

@FeRu, post #106

Mam nadzieję, że nikt po tej akcji juz nie ma żadnych wątpliwości co do reaktywowanego Phase5 i nie zapłaci nawet złamanego grosza/centa/pensa

Pfff, chyba nie widziałeś ile pelikanów brało udział w kolejnych charytatywnych loteriach Zbigniewa "o stu nogach".
[#108] Re: [Fake5] I to by było na tyle ;-)

@perinoid, post #87

Ze sprawy niektórzy już śmieszkują nawet na Amibeju. Oferta sprzedaży Blizzarda 060 zawiera w opisie "has working ground layer"
[#109] Re: [Fake5] I to by było na tyle ;-)

@tbone, post #108

[#110] Re: [Fake5] I to by było na tyle ;-)

@jarokuczi, post #109

Cześć z Was już widziało nową fotę na FB. Kolo wygrzebał z hasioka prawdziwej P5 proto karty z DSP TMS320, jak dziś pamiętam jak MPS pisał o tym gdzieś w 97r, nawet nazwę tego cuda podawał. Zapodałbym shota ale obawiam się z jego strony sądów i milicji religijnej.
[#111] Re: [Fake5] I to by było na tyle ;-)

@waldiamiga, post #110

Motywy takich działań są dla mnie zupełnie niezrozumiałe. Jeżeli to miał być wałek na kasę, to chyba się już nie udał... Więc po co to ciągnąć?
[#112] Re: [Fake5] I to by było na tyle ;-)

@waldiamiga, post #110

No i przypomniałem sobie (a raczej googiel mi przypomniał). Karta była zapowiedziana na targach World of Amiga 95 w Koloni i miała nazywać się 2-GO!, chyba nigdy nie była pokazywana publicznie.
[#113] Re: [Fake5] I to by było na tyle ;-)

@Krashan, post #111

Możliwości są jeszcze co najmniej dwie:

1) Koleś jest kompletnym ignorantem, do tego stopnia, że nawet nie rozumie tego, że niczego nie rozumie.
2) Ma nierówno pod garnkiem i jego umysł pracuje w sposób odmienny od znanego nam.

W obu przypadkach istnieje możliwość, że on działa zupełnie na poważnie i w dobrej wierze.
[#114] Re: [Fake5] I to by było na tyle ;-)

@tbone, post #108

Witam.
Brak masy?
Się kynarem polutuje / podrutuje.
Pozdrawiam.
[#115] Re: [Fake5] I to by było na tyle ;-)

@Daclaw, post #113

Ad 2 w ten sposób rodza sie geniusze
[#116] Re: [Fake5] I to by było na tyle ;-)

@Daclaw, post #113

Trwanie przez dziesięciolecia przy prawie wymarłym gatunku komputera nie jest do końca normalne Być może jesteśmy jeszcze niezdiagnozowani

Ostatnia aktualizacja: 25.12.2017 17:28:33 przez tbone
[#117] Re: [Fake5] I to by było na tyle ;-)

@JacK_Swidnik, post #115

Ponoć geniusza od kompletnego świra dzieli bardzo cienka linia

Ostatnia aktualizacja: 25.12.2017 17:31:15 przez philipo
[#118] Re: [Fake5] I to by było na tyle ;-)

@philipo, post #117

Zapewne tak cienka jak warstwa masy w płytce drukowanej
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem