[#31] Re: HippoPlayer i AHI

@BULI, post #30

[#32] Re: HippoPlayer i AHI

@Cedrat, post #31

Kolega pytał o klucz do Prayer2 ok, racja
[#33] Re: HippoPlayer i AHI

@BULI, post #30

Szukałem, ale niestety nic nie znalazłem. Szukałem klucza albo też keyfile i nic. Będę zatem nadal używał wersji niezarejestrowanej.
[#34] Re: HippoPlayer i AHI

@nostrum666, post #33

Też klucza niestety nie mam
[#35] Re: HippoPlayer i AHI

@nostrum666, post #1

Hej!
A mam takie inne pytanie. Czy ktoś kojarzy jakiś player modułów jak HiP, ale w którym da się zmienić fonta w programie? Albo był taki jak ustawiony w systemie.

Bo w HiPie tylko topaz.
[#36] Re: HippoPlayer i AHI

@Jield, post #35

A nie prościej ustawić w systemie też Topaz? pomysł
[#37] Re: HippoPlayer i AHI

@Jield, post #35

Bo w HiPie tylko topaz.

hm? Tzn. że nie możesz czy nie chcesz zmieniać ustawień hipka?
[#38] Re: HippoPlayer i AHI

@nogorg, post #37

Nie ma możliwości zmiany fonta na np XEN.

@recedent: no prościej, ale używam rozdzielczości 640x480 no i topaz średnio wygląda.

Ostatnia aktualizacja: 29.11.2018 14:30:50 przez Jield
[#39] Re: HippoPlayer i AHI

@Jield, post #38

Mnie się udało.
[#40] Re: HippoPlayer i AHI

@nogorg, post #39

Serio? Wczoraj próbowałem i miałem do wyboru tylko topaz. Może to zależy od wersji? Sprawdzę jeszcze raz w domu.
[#41] Re: HippoPlayer i AHI

@Jield, post #40

Tak. Ale w rozmiarze 8 px. Był jakiś problem ze zmianą, bo nie chciała załapać z Toppl na Xen ale jak zmieniłem na Microknight, to się coś odblokowało i mogłem zmieniać już na dowolną.
[#42] Re: HippoPlayer i AHI

@Jield, post #38

Można jeszcze zastąpić Topaza innym fontem o tych samych rozmiarach używając programu nopaz.
[#43] Re: HippoPlayer i AHI

@Korni, post #42

No właśnie użyłem ReplaceTopaz z Aminetu. Działa fantastycznie. Przy okazji podmienił mi fonty w niektórych systemowych programach. Dzięki!
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem