[#31] Re: Brak CHIP-RAM

@Hexmage960, post #30

Te „customowe” moduły są wzięte żywcem z OS 3.9 i BB. Na Ami FAST po wczytaniu systemu to 14,3 MB, na WinUAE jest podobnie. Zastanawiam się jeszcze nad tym, czy może mieć na to wszystko wpływ fakt, że mam w kości wypalony KS 3.9 i nie wiem, czy przypadkiem niektóre moduły się nie dublują. Ale na WinUAE używam tego samego KS, bo sobie zgrałem go z Ami. Sposób z AVAIL na pewno zastosuję. Cholera, człowiek już tyle pozapominał, że aż wstyd...
[#32] Re: Brak CHIP-RAM

@OSH, post #31

Może sprawdź np Tym co siedzi w pamięci po załadowaniu systemu.
[#33] Re: Brak CHIP-RAM

@OSH, post #31

Też miałem Custom 3.9 ale w A3000D i po odpaleniu systemu było dużo ponad 1MB dostępne. 1.8 czy coś koło tego.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem