[#1] Better Wb obsługa CD
Potrzebuje zainstalować jakiś kompletny system na A1200 z 8MB fast ,Amigi używam głównie jak na razie do gier , w przyszłości może pobawię się w grafikę .
Problem mam spory gdyż nie działa jak powinno gniazdo Pcmcia więc mam utrudnione przerzucanie danych i niektóre systemy przez to odpadają i whd load także gdyż przy przerzucaniu plików (PCMCIA)powstają błędy ,dzieje się tak jak Amiga się rozgrzeje i problemy tylko z Pcmcia (testowane na różnych kartach i przelotkach które działają z innymi Amigami).
Potrzebuje obsługę CD,narzędzia do rozpakowywania i podstawowe dodatki niezbędne do uruchamiania gier.
Mam Goteka .
Proszę pomoc , czytałem troszkę o systemach w innym wątku ale niczego o obsłudze CD nie znalazłem .
[#2] Re: Better Wb obsługa CD

@IRATA4, post #1

zainstaluj
IDEFIX_97 do obsługi cd
a to rozpakowywania voodoo-x
[#3] Re: Better Wb obsługa CD

@IRATA4, post #1

BetterWB ma obsługę cd.
Jeśli cdrom masz jako slave czyli unit 1 to wystarczy ze wpiszesz
Mount cd0:
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem