Cześć!
A600 rev1.5 po wymianie kondenstaorów, 2MB Chip, kick 37.350, CF HDD, HxC Slim + Samsung 711 MP
Też jestem za A600, kiedyś wyśmiewana, dzisiaj wielu docenia jej niewielkie wymiary. Wiadomo, brak AGA nie podlega dyskusji, ale kiedyś (prawdopodobnie jak będziemy już dziadkami

) wypuszczą zintegrowaną AGA na Vampirze i temat się rozwiąże

. Obraz na Samsungu puszczasz przez composite rozumiem? Jak chcesz używać wejścia VGA to pomyśl może o
Indivision ECS, chociaż to dodatkowy wydatek rzędu 135€, ale jeszcze są dostępne na icomp.de ze świeżutkiego rzutu produkcyjnego. Piszę 135 erło, bo A600 wymaga jeszcze rozszerzenia pamięci
A604n pod IndiECS.
Zamiast stacji, to oczywiście Gotek ale z softem HxC, i uwaga, w A600 musi być wyjęty z obudowy i umieszczony na specjalnej podstawce z drukarki 3D. Inaczej trzeba ciąć obudowę Amisi, a to jak wiadomo grzech śmiertelny. W
Amigastore.eu wzięli się na sposób i już sprzedają to formie gotowego produktu. Taniej jest to sporządzić samemu. Ale efekt jest super, wszystko spasowane jak należy.
Furia i adapter SD to oczywiście mus. Jeśli masz gdzieś na zbyciu gołą płytę główną A600 to Lotharek (producent Furii) daje za nią Furię gratis, ostatnio wysyłał takiego newslettera...

Ale pewnie już ktoś był pierwszy...
Z kickiem 37.350 niestety niewiele zdziałasz. Mimo że teoretycznie ten kick obsługuje 4GB HDD, to w praktyce jedynie do 2GB. Osobiście miałem z tym problemy, a kolega z forum, pong777 tylko to potwierdził. Ja używam kicka 3.X i OS3.1 od Cloanto i całkiem fajnie działa na A600. WHDLoad śmiga jak marzenie.
No i oczywiście, gdybyś kiedyś zdecydował, że chcesz wyłożyć większą kwotę (ok 370 erło w sklepie na zapisy), no to zakup Vampira.