@retronav, post #1
@retronav, post #1
@Cedrat, post #7
Co to za dziwna moda, żeby takie rzeczy nagrywać?
Może to tylko ja jestem jakiś dziwny i czytam dużo szybciej, niż człowiek mówi, może normalni ludzie czytają wolniej?
@Cedrat, post #9
@David, post #16
@retronav, post #17
@retronav, post #2
@ZbyniuR, post #19
@tbone, post #23
@adam_mierzwa, post #25
Jasne, że czyta się szybciej, ale żaden frajer nie będzie tego spisywał, bo każdy ceni swój czas tak jak i ty.
Słowo refleksji na niedzielę. Na forum największego polskiego portalu amigowego przeczytałem, że szukają frajera albo głupka (tego, co to nie ceni swojego czasu), aby spisał ważniejsze wypowiedzi z wywiadu z M. Battaliną (Cloanto) umieszczonym na YouTube.
Poruszyło mnie to. Tak sobie myślę, że może my w redakcji właśnie takimi głupkami/frajerami jesteśmy? Poświęcamy swój czas (naprawdę, sporo czasu), aby dostarczyć Wam wysokiej jakości produkt, zamiast np. patrzeć jak rośnie trawa.
Co Wy o tym myślicie?
Piana
@tbone, post #26
@adam_mierzwa, post #27
Na forum największego polskiego portalu amigowego przeczytałem, że szukają frajera albo głupka (tego, co to nie ceni swojego czasu), aby spisał ważniejsze wypowiedzi z wywiadu z M. Battaliną
Na forum największego polskiego portalu amigowego przeczytałem, że pewne osoby uważają za frajerstwo albo głupotę, przepisanie ważniejszych wypowiedzi z wywiadu z M. Battaliną
@adam_mierzwa, post #27
Większość osób nie docenia tworzenia treści; są konsumentami, ale wymagającymi, jednocześnie nie dając nic w zamian. Są oczekiwania i krytyka - tylko.