[#31] Re: Wywiad z panem Cloanto

@adam_mierzwa, post #8

I jeszcze jedno:

Szkoda ci czasu na konsumpcję treści, ale zważ że ich przygotowanie zajęło o wiele więcej.

Jakie jest zamierzenie kreatora treści? Trafić do jak największego grona osób? Jeżeli tak, to wybierając tego typu formę sam ogranicza sobie zasięg. Niby zaoszczędza czas na transkrypcji, ale za to multum ludzi nie sięgnie po treść, bo nie chce poswięcać swojego czasu (sumarycznie wielokrotnie większego niż czas transkrypcji) na słuchanie/oglądanie. Nie będzie monetyzacji.
[#32] Re: Wywiad z panem Cloanto

@Cedrat, post #11

Mi też angielskie podcasty nie podchodzą, bo to nie mój język. Nawet jak audio jest w języku polskim to wolałbym wersję tekstową. Bo jak nie znam wielu słów w języku obcym, nie nadążam totalnie z domyślaniem o czym gada gość to mnie tylko szlag trafia. Ale można zrozumieć, że transkrypcja wymaga czasu, może zgody na publikację, potrzebna jest weryfikacja tekstu z oryginałem na youtube.com. Fajnie jakby ktoś uruchomił zbiórkę patronatu do tłumaczenia niektórych nagrań gości amigowych z języka angielskiego i zajął się na serio tym tematem.

Ostatnia aktualizacja: 05.05.2019 15:40:41 przez rgrg2
[#33] Re: Wywiad z panem Cloanto

@rgrg2, post #32

...poza tym w tym poście jest przecież 50% transkrypcji wywiadu, ponieważ są pytania oraz moment czasowy zadawania ich, względem czasu wideo na yt.
[#34] Re: Wywiad z panem Cloanto

@David, post #33

Gość udzielający odpowiedzi powiedział znacznie więcej niż jest treści w pytaniach do niego.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem