[#31] Re: Lazarus (ale nie ta gra) - o co chodzi??

@Skotos, post #30

A możesz sprawdzić co to za grupa zrobiła? A może to jest gdzieś dostępne (zakładam, że to jakaś produkcja scenowa)?
[#32] Re: Lazarus (ale nie ta gra) - o co chodzi??

@mailman, post #31

Mam dopisek na dyskietce - ale ze znakiem zapytania, wiec nie byłem pewien, dawno temu, brzmi on: The Fantastisches Art of Tobias Richter, grupa Crusaders.

Na koniec kolejna ciekawostka z Lazarusem w tle :) - w tym samym pudełku znalazłem kolejną dyskietke podpisaną Lazarus, a na niej - 11 spikslowanych grafik Borisa Valeyo, ładowanych bezpośrednio z bootblocka (tak mysle gdyż grafiki zobaczyłem pod Wb, ale załadowała mi sie tylko jedna- od razu po starcie Amiśki z tej dyskietki, a do kolejnych już nie znalazłem "klawiszologii" przejścia).

[#33] Re: Lazarus (ale nie ta gra) - o co chodzi??

@Skotos, post #32

Coś dziwne to jest. Znalazłem tę produkcję, ale to jest NDOS i nie ma mowy o jakimś labelu w stylu Lazarus na dysku. Więcej tutaj.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem