[#1] Losowanie Amig 4k i innych - Hans Campbell
Nie wiem czy to prawda. Jednakże można spróbować może któremuś z nas się uda i wylosuje Amigę 4k.
Powodzenia

Ostatnia aktualizacja: 10.10.2019 21:47:17 przez martinflash
[#2] Re: Losowanie Amig 4k i innych - Hans Campbell

@martinflash, post #1

To jakaś lipa jest... facet pięknie gada, ale gdzie te komputery, postanowił ich nie pokazywać?
[#3] Re: Losowanie Amig 4k i innych - Hans Campbell

@Kilos, post #2

What if .....?
[#4] Re: Losowanie Amig 4k i innych - Hans Campbell

@Kilos, post #2

Jest kilka filmów w których pokazuje swoje zakupy, m.in. A2000HD, A500 zupełny NOS, kilka Apple itp.
[#5] Re: Losowanie Amig 4k i innych - Hans Campbell

@martinflash, post #1

To jest ten gość . Pewnikiem chce sobie subskrybentów nałapać, ale hmm kto wie, może jest w tym ziarno prawdy. Profilaktycznie zasubskrybowałem oba kanały i zalajkowałem po 10 filmów:D.
[#6] Re: Losowanie Amig 4k i innych - Hans Campbell

@fazior, post #5

Kurcze, szkoda że ten konkurs jest na YouTube, bo tam wiele osób ma konto. Gdyby było na facebook'u to miałbym jakieś szanse, bo z tego co widzę to mało osób stąd ma tam konto ( a przynajmniej tak twierdzi i każe sobie przeklejać jakieś news'y stamtąd ).
[#7] Re: Losowanie Amig 4k i innych - Hans Campbell

@AmmigaCDTV, post #6

Kolega z postu pierwszego zyczy powodzenia i udostepnia, a Ty co, wrecz przeciwnie? Sam nie mam FB. A zes dowalil :D
[#8] Re: Losowanie Amig 4k i innych - Hans Campbell

@juen, post #7

No dlatego mówię, jakby było do wygrania na facebook'u to bym miał szanse bo większość z was nie ma tam konta :D
[#9] Re: Losowanie Amig 4k i innych - Hans Campbell

@martinflash, post #1

Może to bait, żeby mieć więcej likes i subscribes. Ale jak ma tea Amigi, to będzie miał w przyszłości więcej kasy z YT niż te Amigi są warte.
A jak się nazywa jego drugi kanał?

Ostatnia aktualizacja: 11.10.2019 16:11:59 przez flops
[#10] Re: Losowanie Amig 4k i innych - Hans Campbell

@flops, post #9

A ten jego drugi kanał to jakiś wymyślony w kit? Bo nie widzę żadnego Retrograde Computers

Dobra już znalazł.

Ostatnia aktualizacja: 11.10.2019 19:46:03 przez Duracel
[#11] Re: Losowanie Amig 4k i innych - Hans Campbell

@Duracel, post #10

nie zakladam ze to sciema, ale pytanie - dlaczego mu zalezy na tych subskrypcjach i likeach i dlaczego akurat tyle i dlaczego deadline to 1400 subskrybcji?
[#12] Re: Losowanie Amig 4k i innych - Hans Campbell

@ami2019, post #11

Jeżeli ma mu to dać jakąś namiastkę szczęścia, to nawet jeżeli to kit, to nic nie tracę :)
[#13] Re: Losowanie Amig 4k i innych - Hans Campbell

@ami2019, post #11

Chyba mówił 1200 i drugi kanał nie tak się nazywa i znalazłem od kopa :)
[#14] Re: Losowanie Amig 4k i innych - Hans Campbell

@juen, post #13

Biorąc pod uwagę kiedy pojawiło się info i jaki jest przyrost subskrypcji to może trochę potrwać
[#15] Re: Losowanie Amig 4k i innych - Hans Campbell

@tbone, post #14

O ile w ogóle dobije do tej liczby....
[#16] Re: Losowanie Amig 4k i innych - Hans Campbell

@mikecios, post #15

https://www.youtube.com/channel/UCdhW4jXb5TNQ1gzQ9CwHLqA
https://www.youtube.com/user/HansCampbell
No to pomóżcie chłopu spełnić marzenie z "młodości" i zaistnieć w mediach OK
Przy okazji może faktycznie jakaś Ami wpadnie w łapkę :D
Wiem, wiem, że 3/4 forumowiczów już ma wku... na mnie, że wyciągam i zmniejszam szansę na wygraną. ale i tak będę to robił codziennie Tańczący banan

Ostatnia aktualizacja: 16.10.2019 15:34:47 przez flops
[#17] Re: Losowanie Amig 4k i innych - Hans Campbell

@flops, post #16

Etam... nikt się na Ciebie nie wkurza. Raczej mało kogo to interesuje...
[#18] Re: Losowanie Amig 4k i innych - Hans Campbell

@Michciu, post #17

- powiedzial ze ten koles uzywal te komputery przez rok, a potem zmienil srodowisko na pc,
i powkladal wszystko do oryginalnych pudelek blablabla

- a3000 i a4000 byly oferowane w tym samym okresie czasu?

Ostatnia aktualizacja: 16.10.2019 21:08:11 przez ami2019
[#19] Re: Losowanie Amig 4k i innych - Hans Campbell

@ami2019, post #18

Z tego co pamiętam, na początku sprzedaży A4000 - A3000 również była w ofercie.
[#20] Re: Losowanie Amig 4k i innych - Hans Campbell

@baderman, post #19

Nasunęła mi się przed snem taka refleksja, że to może sam Campbell pozbywa się swojej kolekcji. Wiadomo, wiek już nie ten, co będzie "graty" (pieszczotliwie, hehe) w domu trzymał, a tak jeszcze nie jeden amigowiec poprzytula jego skarby. Nie każdy ma odwagę przedstawić rzeczywiste powody, lub nie chce wzbudzać niepotrzebnego szumu. Na pewno na szacunek zasługuje jego decyzja o niespieniężaniu tego sprzętu, ale po prostu podarowaniu. No i przynajmniej będzie wesoło, bo będzie zainteresowanie, a jego co by nie mówić pozytywny "czyn" zapisze się na zawsze w środowisku. Gość sprawia wrażenie poczciwego, myślę, że rzeczywiście szykuje fajną zabawę, ale w cudownie przechowany latami sprzęt u kolegi nie mogę coś uwierzyć... Ale... to tylko domysły...
[#21] Re: Losowanie Amig 4k i innych - Hans Campbell

@Michciu, post #20

Niestety wygląda na to, że i tak nie uzbiera wystarczającej ilości subskrypcji wiec nawet jeśli to prawda to i tak raczej nici z losowania.
[#22] Re: Losowanie Amig 4k i innych - Hans Campbell

@lopezpb, post #21

Na Amiga.org znalazłem właśnie niepochlebne wątki o tym Panu, więc nie wiem co sądzić o tej akcji z Amigami.
Amiga org
[#23] Re: Losowanie Amig 4k i innych - Hans Campbell

@flops, post #22

Witam.
Pewnie "wygra" znajomy albo daleki krewny a jedynym efektem będzie zwiększenie oglądalności.
Pozdrawiam.

Ostatnia aktualizacja: 17.10.2019 14:11:14 przez ted
[#24] Re: Losowanie Amig 4k i innych - Hans Campbell

@ted, post #23

Niee, on zrobi zbiórkę wpłat za wysyłkę do Europy (w nagraniu ewidentnie mówi o Europie). Drogą wysyłkę. Ludzie wyślą kasę jakąś gownometodą, a paczki nigdy nie dotrą. Niezły wał.

Ale sk#$_@$$@syn.

Ostatnia aktualizacja: 17.10.2019 14:38:10 przez tbone
[#25] Re: Losowanie Amig 4k i innych - Hans Campbell

@flops, post #22

no to tyle w temacie, lepiej usunac link i dodac przestroge w pierwszym poscie...
[#26] Re: Losowanie Amig 4k i innych - Hans Campbell

@flops, post #22

Niezły rewanż. Jak już wiadomo o co chodzi to tym bardziej zaczekam na final "losowania". Ciekawy jestem czy będzie możliwość wysyłki Western Union to pofatyguje się wysłać 0.1 centa. Facet naje się wstydu przy kasie jak odbierze taką sumę. A jak listownie to mam fajny pomysł - nie pytajcie :) Swoją drogą te 1400 subskrypcji może służyć do większego scamu w przyszłości więc fajnie jakby po losowaniu cofnąć likes i subscrypcje do null.

Edit. Aha zapomniałem dodać, że dziadek wymyślił metodę na "przyjaciółkę"...

Ostatnia aktualizacja: 17.10.2019 16:17:55 przez luminiac
[#27] Re: Losowanie Amig 4k i innych - Hans Campbell

@luminiac, post #26

No i wszytko na temat
Myślałem, że dziadzia chce zaistnieć, a on jest (chyba) naciągaczem :-/

Ostatnia aktualizacja: 17.10.2019 17:35:56 przez flops
[#28] Re: Losowanie Amig 4k i innych - Hans Campbell

@flops, post #27

No proszę. A ja nawet pomyślałem, że myśląc już o szczęściu wiecznym, może chce wspaniałomyślnie przekazać swoją kolekcję... Tak jak już ktoś zaproponował, myślę, że można poprosić Szanowną Redakcję o edit tytułu wątku, dodać po prostu - OSTRZEŻENIE!!!, najlepiej wyrezać wszystkie posty i zostawić ostatni link/post ku przestrodze.
[#29] Re: Losowanie Amig 4k i innych - Hans Campbell

@Michciu, post #28

Po co ostrzenie? Ludzie jak widać sami chcą się dać naciągać i dawać w konia robić he he. Z daleka widać przecież że dziadek chce zarobić na YouTube rach
[#30] Re: Losowanie Amig 4k i innych - Hans Campbell

@Michciu, post #28

a juz kazdy tu mial nadzieje, ze dobry Dziadek z USA da mu A4000 ZA DARMO!!
szeroki uśmiech

p.s.
ehh Polaczki... miejcie odrobine wlasnej godnosci
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem