[#31] Re: Monitory 15-38 kHz do Amigi - Microvitec :)

@Andrzej Drozd, post #30

No, chociaż w przypadku monitora jest to dość drogo.

[#32] Re: Monitory 15-38 kHz do Amigi - Microvitec :)

@dritt, post #29

paczke zostawili sasiadom i moze jeszcze podpisali odbior twoim nazwiskiem boks

[#33] Re: Monitory 15-38 kHz do Amigi - Microvitec :)

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #32

najlepsze ze nic nie podpisali-reklamacja w toku. a tak wogole zastanawiam sie czy jest mozliwosc reanimacji takiego monitora poprzez wymiane kineskopu, np: z innego monitora ze sprawnym szklem a uwalona elektronika?

[#34] Re: Monitory 15-38 kHz do Amigi - Microvitec :)

@dritt, post #33

Oczywiście. Można nawet sztukować kineskop jedynie ze zbliżonego konstrukcyjnie monitora. Serwis w którym pracowałem swojego czasu robił tak nagminnie.

[#35] Re: Monitory 15-38 kHz do Amigi - Microvitec :)

@DanielJ., post #31

No, chociaż w przypadku monitora jest to dość drogo.

No, ale to jest kwestia tylko 10 zl. Przesylka kurierska, w tym przypadku, po wplacie na konto wynosi 25 zl, natomiast za pobraniem 35 zl.

A tak widzisz co sie dzieje, gdy kurier olewa paczke gdy nie musi martwic sie o pieniadze...
[#36] Re: Monitory 15-38 kHz do Amigi - Microvitec :)

@dritt, post #33

Jakby Cię to interesowało to mogę sprzedać mojego Microviteca 14' (odkupiłem go kiedyś od Atoma/Lamers wiele lat tamu;od ponad 3 lat stoi nieużywany) za niedużą kasę (kwestia do obgadania) , tylko wymagało by to sporo zachodu i "trochę czasu"... Jeśli jednak masz czas, to zapraszam na priv. Mam też zbędny scan-dubler do A4000 firmy ARXON, nie jestem tylko pewien czy warto go sprzedawać w PL, tym bardziej, że przesyłka by "trochę" kosztowała (żyję w UK). Jeśli jednak komuś mocno zależy, można spróbować się dogadać... Również zapraszam na priv.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem