@amigafan,
post #24
Na wstepie dzieki za wszystkie sugestie :)
Rzeczywiscie jak uruchamiam LoadWB recznie to dziala bez problemow, ale to dlaczego tak jest?
W user-startup nie ma nic dziwnego, praktycznie same assigny, zreszta wylaczylem user-startup i tez jest to samo.
Wiem, ze musi byc 040 i 060.lib w systemie, ale wszystko jest tak jak potrzeba. Jest system 3.1 i wszystkie pliki sa oryginalne, nie ma zadnych zamiennikow z aminetu czy cos w tym stylu - wczoraj sprawdzilem dokladnie, troche mi to zajelo, ale tez mialem w sumie frajde. :D
Czyli wynika z tego, ze musze uruchamiac LoadWD recznie, ale nie wiem jaka jest przyczyna. Tym bardziej, ze tak jak mowie, jak zainstaluje swiezy system to pare razy wszystko laduje sie bez problemow.
Acha, wyjalem CyberStorma i jest tak samo niestety.
Tak mi przyszlo do glowy, moze to kwestia tego, ze na kontrolerze Oktagon sa zalozone pamieci ZIP? Niby nie korzystam z dysku IDE, glownym dyskiem jest SCSI, ale moze cos sie psuje przez to ze jest takie polaczenie pamieci ZIP i SIMM? Chociaz w systemie widac i te i te pamieci i zapelnialem RAM: calkowicie pare razy roznymi archiwami i bylo wszystko ok. Tylko fajnie widac roznice predkosci przy kopiowaniu. Ale nie zawiesilo sie nic ani razu odkad robie LoadWD recznie.
Co o tym wszystkim sadzicie?