[#44]
Re: Zin o grach na Amigê - AMIGAZIN !!!
@Naymar,
post #1
Widac ze to Wasze początki, ale "siakiś" portal o grach(tylko grach!) na Ami to bardzo dobry pomysł.;)Wydaje mi sie, ze troszke dokładniej powinniscie podchodzic do recenzji gier, nie na hura i juz jest artykuł, gra musi byc przetestowana solidnie, a po napisaniu recenzji pasi ją przeczytać kilka razy w celu wyeliminowania błędów (nie brać ze mnie przykładu :P ).Dobrym pomysłem będzie dokoptowanie jeszcze jakichś współpracowników , którzy mają Amigi na stanie i wspomogą portal swoimi recenzjami,lub/ew dokupienie przez Was samych orginalnych maszynek ze znaczkiem Amiga, co by na tym testować.Chodzi o to że są gry które wymagają wiecej czasu na przejscie niz kilka chwil czy dni, a czegos takiego nie dokonacie sami, próbując recenzować taką ilość gier i aby wyszła z tego dobra jakość ;)i jeszcze mała rada, nie przejmujcie się krytyką jaką tutaj czytacie, tylko bierzcie ją do serca i poprawiajcie jakość.Mam nadzieje ze nie braknie Wam zapału do pracy i portal sie rozwinie do sporych rozmiarów i będzie można na nim poczytać solidne i ciekawe opisy;).No i coś z tymi Ami przeglądarkami trzeba zrobić, aby mogły swobodnie przeglądać strone, bo będą na Was wieszac psy cały czas o to ;)Powodzenia !
Edit: wielkie brawa za okładkę, dla mnie wypas ;)
Ostatnia modyfikacja: 22.07.07 00:03