[#31] Re: Wielka prośba do posiadaczy lanu 3C589

@kmilota, post #30

u mnie też szykuje sie pare artów ;)

Edycja gdzie można sprawdzić kiedy dołączyłem, chyba rok temu, a przeglądam stronę od 3 lat ;)

Ostatnia modyfikacja: 27.07.07 12:33
[#32] Re: Wielka prośba do posiadaczy lanu 3C589

@kmilota, post #30

Ponieważ ci nowi najczęściej generują bzdury i spam. Z czymś takim nie ma sensu się ścigać.

[#33] Re: Wielka prośba do posiadaczy lanu 3C589

@arti4-92, post #31

czlowieku ja dolaczylem ok rok temu, moze ponad nie wiem sam, ale spojz ile ja mam postow i wcale mi nie zalezy zeby pod awatarem byla jakas kolosalna suma...

Ostatnia modyfikacja: 27.07.07 12:44
[#34] Re: Wielka prośba do posiadaczy lanu 3C589

@Banderas, post #33

mi też ;), ale co poradze na to że mam dużo pytań i dużo odpowiedzi ??
Jak bym niezadawał pytań pewnie niemiał bym teraz w swojej amidze proca 020/28 mhz ;)

Ostatnia modyfikacja: 27.07.07 12:47
[#35] Re: Wielka prośba do posiadaczy lanu 3C589

@MinisterQ, post #32

Mówisz tak jak byś się scigał

[#36] Re: Wielka prośba do posiadaczy lanu 3C589

@arti4-92, post #34

Zadawaj więcej takich pytań i udzielaj więcej takich odpowiedzi, a okazji do bana będziesz miał do wyboru, do koloru...

[#37] Re: Wielka prośba do posiadaczy lanu 3C589

@MinisterQ, post #36

Czy w zdobywaniu wiedzy jest coś złego ??

[#38] Re: Wielka prośba do posiadaczy lanu 3C589

@arti4-92, post #37

a ten przydomek na awatarze to z kad sie wziol?

[#39] Re: Wielka prośba do posiadaczy lanu 3C589

@Banderas, post #38

dużo wiadomości wysyłam ;) Podsuną mi ten pomysł jeden z użytkowników pspoland ;)

[#40] Re: Wielka prośba do posiadaczy lanu 3C589

@Banderas, post #38

skąd się wziął - ty też chyba potrzebujesz nakładkę na Firefoxa sprawdzającą pisownię.

[#41] Re: Wielka prośba do posiadaczy lanu 3C589

@arti4-92, post #37

Skąd. Niemniej nawet wiedzę można zdobywać w bardziej inteligentny sposób. A Ty jak dotychczas:

-generujesz dużą ilość bezsensownych postów, które nic nie wnoszą a jedynie przypominają czat nastolatka z Twoimi rówieśnikami,
-popełniasz masę błędów stylistycznych i ortograficznych, czym mnie osobiście bardzo denerwujesz.
-zadajesz mnóstwo pytań na które można uzyskać odpowiedź za pomocą wyszukiwarki - czy to PPA, czy google.

Innymi słowy po prostu sobie grabisz.

[#42] Re: Wielka prośba do posiadaczy lanu 3C589

@MinisterQ, post #41

mam fire fox-a, raz na jakiś czas nie zauważę podkreślenia i odrazu dym robicie ;/

[#43] Re: Wielka prośba do posiadaczy lanu 3C589

@mailman, post #40

te "wziol" mi jakos dziwinie wygladalo, ale juz nie chcialo mi sie zmieniac, a co do "z kad" to dzieki za poprawe bo nareszcie sie dowiedzialem jak sie to pisze:p

firefoxa nielubie

Ostatnia modyfikacja: 27.07.07 16:59
[#44] Re: Wielka prośba do posiadaczy lanu 3C589

@Banderas, post #43

A to do ciebie było, a ja już myślałem że do mnie xD

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem