[#49]
Re: Osprzêt do CD 32- co lepsze?
@ender,
post #1
1. Jeszcze nie slyszalem zeby ktos sie skarzyl.
2. Gry dzialaja lepiej jak sa pisane tak zeby wykorzystac kooprocesor. Bez takich procedur w programie przyrost predkosci bedzie raczej znikomy.
Polecal bym 1200 z rozszezeniem, latwiej i taniej dostac, zwykle karty sa w komplecie z kooprocesorem, tak jak moj blizard 040/40.
3. Promodule przyjmie max 8mb fast.
4. Normalnie
5. Rowniez nie slyszalem zeby ktos sie na nie skarzyl. Ja zawsze mialem orginalnego pada od CD32, i wydaje mi sie ze jest po prostu idealny a reszta to juz po prostu "podrobki"
6. Na mojej CD32 dziala dziwnie. Nie ma problemu z grami ktore potrzebuja 1 przyciskowego joya, przelaczanie mysz/joy dziala szybko. Problem zaczyna sie kiedy wetkniesz pada CD32 i mysz, wtedy mysz nie dziala juz poprawnie a w grach nie bardzo chca wspolpracowac przyciski dodatkowe na padzie. Podobna sytuacja nastapila kiedy podłaczylem przedłużke com 2,5m i pada cd32, chyba za dlugi byl juz kabel bo przyciski dodatkowe zaczely szwankowac.
7.Moja CD32 od poczatku swojego istnienia, czyli od 1993 roku nie czyta CDRW, CDR sporadycznie, najlepiej najwolniej nagrywane. Z orginalnymi CDromami nigdy nie mialem problemow.
8. Ja podlaczam swoja Cd32 do telewizora LCD Funai za pomoca scart, Obraz żyletka(mnie wystarcza) kiedys sie przymierze do podlaczenia konsolki przez S-video, na moim LCD wszystkie tryby z przeplotem nie migaja.
9. Na allegro jest chlopak ktory przerabia pady PS2 na Cd32 za pomoca specjalnego ukladu, wydatek ponad 50 zl ale dziala podobno rewelacyjnie i wyglada estetycznie, wszystkie przyciski pada CD32 dzialaja. (niestety zapodzialem do niego maila).
Nadmienic moge ze wykorzystuje Cd32 zgodnie z jej przeznaczeniem, tylko do gier.
Ostatnia modyfikacja: 20.08.07 06:49
Ostatnia modyfikacja: 20.08.07 06:58